Webadresseparameter

En metode til at videregive oplysninger om et klik via webadressen.

Du kan indsætte webadresseparametre i dine webadresser, så webadresserne sporer oplysninger om et klik. Webadresseparametre består af en nøgle og en værdi adskilt af tegnet "lig med" (=) og kædet sammen af et og-tegn (&). Den første parameter kommer altid efter et spørgsmålstegn i en webadresse, for eksempel http://example.com?product=1234&utm_source=google

Du kan bruge to forskellige typer webadresseparametre i din annonces sporingsskabelon eller tilpassede parameter:

1. Indholdsændrende parametre sender oplysninger til landingssiden og må kun angives i den endelige webadresse. Eksempelvis ville http://example.com?productid=1234 sende brugeren direkte til siden for 1234 på dit website.
  2. Sporingsparametre sender oplysninger om klikket for din konto, kampagne eller annoncegruppe i sporingsskabelonen. Der findes to typer sporingsparametre:
    • Tilpassede parametre repræsenterer en annoncørdefineret værdi, som kan angives i sporingsskabelonen. Du kan for eksempel definere {_campaign}=branding eller {_campaign}=leads i din kampagnes tilpassede parametre og angive din kontos sporingsskabelon til {lpurl}?source_campaign={_campaign} Få flere oplysninger
    • ValueTrack-parametre repræsenterer værdien i en webadresseparameter (f.eks. "{network}" i webadresseparameteren "network={network}"). Parameteren {network} registrerer det netværk, klikket stammer fra (Søgenetværket eller Displaynetværket), i din annonces webadresse for landingsside. Få flere oplysninger

Webadresseparametre med ankre og AJAX-fragmenter

Uanset om du bruger den endelige webadresse, sporingsskabelonen eller en anden webadresseparameter til sporing, er det vigtigt at bemærke den indvirkning ankrene (#) og AJAX-fragmenterne (#!) har på dine webadresser. Hvis du bruger et anker eller et AJAX-fragment i din endelige webadresse, og din sporingsskabelon føjer ekstra parametre til den endelige webadresse, skal du placere alle sporingsparametrene i din endelige webadresse. Den ideelle løsning er at placere disse parametre under et tag af typen {ignore} i dine endelige webadresse. Hver gang du bruger parameteren {ignore}  i en endelig webadresse, der indeholder enten # eller #! under crawling, vil Google Ads tolke alt mellem parameteren {ignore} og eller #! som sporingsoplysninger.

Eksempel

Endelig webadresse: http://site.com?{ignore}param=1&tracking=1&device={device}#anchor

Sporingsskabelon: http://redirect.com?url={unescapedlpurl}

Relaterede links

Administrer sporingen og omdirigeringer i webadresseindstillinger

Spor klik med ValueTrack

Test din landingsside