Uppgradera webbadresser med omdirigeringar över fler domäner

Ladda upp kalkylarket till Google Ads

Nu när du har uppgraderat dina webbadresser är det bara att ladda upp kalkylarket till Google Ads. Gör så här:

1. I Google Ads klickar du på fliken Annonser och tillägg.
  2. Klicka på trepunktersmenyn Three-dot menu vertical och välj Ladda upp.
  3. Klicka på Välj fil.
  4. Välj kalkylarksfilen och klicka på Öppna.
  5. Välj Förhandsgranska för att visa ändringarna i dina annonser innan du sparar.
  6. Klicka på Använd när du är klar.

Google Ads laddar sedan upp filen och försöker uppgradera dina annonser utifrån ändringarna i kalkylarket. När det är klart visar Google Ads en förhandsvisning av resultaten. (Obs! Förhandsgranskningen visar endast de första 200 raderna.)

Om några fel uppstår väljer du Förhandsgranska för mer information. Åtgärda felen och ladda upp den rättade filen.

När du är klar klickar du på Använd. Tänk på att Google Ads endast uppdaterar annonser som inte innehåller fel.