Com s'actualitzen els URL amb redireccions entre dominis

Penjar el full de càlcul a Google Ads

Ara que heu actualitzat els vostres URL, només cal que pengeu el full de càlcul a Google Ads. El procediment per fer-ho és el següent:

1. A Google Ads, feu clic a la pestanya Anuncis i extensions.
  2. Feu clic al menú d'opcions de tres punts Three-dot menu vertical i seleccioneu Penja.
  3. Feu clic a Tria un fitxer.
  4. Seleccioneu el full de càlcul i feu clic a Obre.
  5. Seleccioneu Previsualitza per veure els canvis que heu fet als anuncis abans de desar el fitxer.
  6. Quan hàgiu acabat, feu clic a Aplica.

A continuació, Google Ads penjarà el vostre fitxer i intentarà actualitzar els anuncis en funció dels canvis que hàgiu fet al full de càlcul. Quan acabi, Google Ads mostrarà una previsualització dels resultats. Nota: a la previsualització només es mostren les primeres 200 files.

Si es produeixen errors, feu clic a Previsualitza per veure'n els detalls. Corregiu els errors i torneu a penjar el fitxer revisat.

Quan hàgiu acabat, feu clic a Aplica. Recordeu que Google Ads només actualitzarà els anuncis que no continguin errors.