Lag budstrategier for porteføljer

Budstrategier for porteføljer er automatiske budstrategier basert på bestemte mål, som brukes for å optimalisere bud for flere kampanjer samtidig. Med budstrategier for porteføljer blir budene angitt automatisk for hver auksjon, slik at det blir enklere å nå resultatmålene du har satt deg. Du kan også endre budgivningsinnstillingene dine raskt for alle kampanjer som bruker én budstrategi for portefølje.

I denne artikkelen finner du informasjon om hvordan du lager en ny porteføljestrategi når du konfigurerer en ny kampanje, i kampanjeinnstillingene, eller i det delte biblioteket.

Før du begynner

Hvis du ikke vet hvilken budstrategi for portefølje som passer best for deg ennå, kan du først lese om de ulike automatiske budstrategiene våre. Du finner også definisjoner av de ulike budstrategiene under kampanjekonfigureringen.

Veiledning

Nå administrerer de fleste av brukerne kontoen sin i den nye utgaven av Google Ads. Hvis du fremdeles bruker den forrige utgaven av AdWords, velger du Forrige nedenfor. Finn ut mer

Lag porteføljestrategier med nye kampanjer

1. Logg på AdWords-kontoen din.
  2. Klikk på Kampanjer-fanen.
  3. Klikk + Kampanje og velg kampanjetype.
    • Merk: Budstrategien for porteføljer er ikke tilgjengelig for videokampanjer eller appkampanjer.
  4. Velg budstrategitypen din på rullegardinmenyen i «Budstrategi»-delen.
    • Det kan hende du også må klikke på Bruk en porteføljestrategi, avhengig av budstrategitypen du velger. Use a portfolio bid strategy
  5. Velg Opprett en ny porteføljestrategi
  6. Angi innstillingene for den nye strategien, og gi den et navn.

Lag porteføljestrategier i kampanjeinnstillingene

1. Logg på AdWords-kontoen din.
  2. Klikk på Kampanjer-fanen.
  3. Klikk på kampanjen du vil endre.
  4. Rull ned til innstillingene for budstrategier, og klikk på Endre.
  5. Klikk på Endre budstrategien.
  6. Velg budstrategitypen din på rullegardinmenyen.
    • Det kan hende du også må klikke på Bruk en porteføljestrategi, avhengig av budstrategitypen du velger.Use a portfolio bid strategy
  7. Angi innstillingene for den nye strategien, og gi den et navn.

Lag porteføljestrategier i det delte biblioteket

1. Logg på AdWords-kontoen din.
  2. Klikk på Kampanjer-fanen.
  3. Klikk på Delt bibliotek i sidefeltet til venstre.
  4. Klikk på Se under «Budgivningsstrategier».
  5. Klikk på + Budstrategi-knappen og velg en budstrategitype.
  6. Angi innstillingene for den nye budstrategien for porteføljer, og klikk på Lagre.

Linker til beslektet innhold