Crear una estratègia d'oferta de cartera

Les estratègies d'oferta de cartera són estratègies d'oferta basades en objectius i en la IA. Us ajuden a optimitzar les ofertes en diverses campanyes i a assolir els vostres objectius de rendiment, i us ofereixen un sol lloc per modificar ràpidament la configuració de les ofertes de totes les campanyes que utilitzen una sola estratègia d'oferta de cartera.

Aquest article explica com podeu crear una estratègia d'oferta de cartera nova en configurar una nova campanya, a la configuració de la campanya o a la Biblioteca compartida.

Una pràctica recomanada és implementar pressupostos compartits amb ofertes de cartera. Obteniu més informació sobre com podeu enllaçar pressupostos compartits a estratègies d'oferta de cartera.

Nota: les estratègies d'oferta multicompte us permeten crear, supervisar i gestionar les estratègies de cartera de Smart Bidding al nivell de compte de gestor de Google Ads (MCC).

Abans de començar

Si encara no teniu clar quin tipus d'estratègia d'oferta de cartera us convé més, consulteu primer totes les estratègies d'oferta automàtica que oferim. També trobareu les definicions de cadascuna durant la configuració de la campanya.

Instruccions

Nota: les instruccions de més avall formen part del disseny nou de l'experiència d'usuari de Google Ads. Per utilitzar el disseny anterior, feu clic a la icona "Aparença" i seleccioneu Utilitzeu el disseny anterior. Si feu servir la versió anterior de Google Ads, reviseu el Mapa de referència ràpida o bé feu servir la barra de cerca del tauler de navegació superior de Google Ads per trobar la pàgina que esteu cercant.

Crear una estratègia d'oferta de cartera a la pàgina "Estratègies d'oferta" de la Biblioteca compartida

1. Inicieu la sessió al compte de Google Ads.
  2. A l'extrem superior dret del compte, feu clic a la icona d'eines Google Ads | eines [Icona] i, tot seguit, a "Biblioteca compartida", seleccioneu-hi Estratègies d’oferta.
  3. Feu clic al botó de més  i trieu el tipus d'estratègia d'oferta que vulgueu crear.
  4. Introduïu el nom de la nova estratègia d'oferta de cartera.
  5. Seleccioneu les campanyes que vulgueu incloure (també podreu afegir més campanyes després d'haver creat l'estratègia d'oferta de cartera).
  6. Introduïu la configuració de l'estratègia d'oferta.
  7. Feu clic a Desa.

Crear o canviar una estratègia d'oferta de cartera amb campanyes existents

1. Inicieu la sessió al compte de Google Ads.
  2. Feu clic a Campanyes.
  3. Seleccioneu les campanyes que vulgueu incloure a l'estratègia.
  4. Feu clic a Edita al menú de navegació de la part superior.
  5. Al menú desplegable, feu clic a Canvia l'estratègia d'oferta.
  6. Podeu triar entre les opcions Crea una estratègia de cartera i Utilitza l'estratègia de cartera actual.
    • Si trieu "Utilitza l'estratègia d'oferta de cartera actual", seleccioneu una estratègia de la llista proporcionada.
    • Si trieu "Crea una estratègia d'oferta de cartera", introduïu la configuració de l'estratègia nova i poseu-li un nom.
  7. Feu clic a Aplica.

Ha estat útil?

Com ho podem millorar?
true
Achieve your advertising goals today!

Attend our Performance Max Masterclass, a livestream workshop session bringing together industry and Google ads PMax experts.

Register now