Budjustering: definisjon

En budjustering vil si en prosentvis økning eller reduksjon i budene dine. Ved å angi en budjustering kan du vise annonsene dine oftere eller sjeldnere ut fra hvor, når og hvordan folk søker.

Du kan også justere budene på bakgrunn av resultatene for annonsene dine, og dette kan bidra til økt avkastning.

Forbruket på individuelle klikk kan variere etter som budene dine økes eller reduseres i tråd med justeringene du har angitt. Det totale dagsbudsjettet ditt endrer seg imidlertid ikke.