Budjustering: definisjon

En budjustering vil si en prosentvis økning eller reduksjon av budene dine. Ved å angi en budjustering kan du vise annonsene dine oftere eller sjeldnere ut fra hvor, når og hvordan folk søker.

Du kan også justere budene på bakgrunn av resultatene for annonsene dine, slik at du kan øke avkastningen.

Kostnadene dine for enkeltklikk kan variere etter hvert som budene dine økes eller reduseres i tråd med justeringene du har angitt. Det gjennomsnittlige dagsbudsjettet forblir imidlertid uendret.