Hintatarjouksen muokkauksen määritelmä

Hintatarjouksen muokkaus kertoo, kuinka monta prosenttia hintatarjouksiasi korotetaan tai lasketaan. Hintatarjouksen muokkausten avulla voit näyttää mainoksiasi harvemmin tai useammin sen mukaan, missä, milloin ja miten käyttäjät tekevät hakuja.

Voit muokata hintatarjouksia myös mainostesi toimivuuden mukaan ja parantaa näin sijoitetun pääoman tuottoprosenttiasi (ROI).

Yksittäisten klikkausten kulut saattavat vaihdella, kun hintatarjouksiasi korotetaan tai lasketaan lisäämiesi muokkausten mukaan. Keskimääräinen päiväbudjettisi ei kuitenkaan muutu.