Hintatarjouksen muokkauksen määritelmä

Hintatarjouksen muokkaus ilmaisee hintatarjouksiesi korotuksen tai pienentämisen prosentteina. Hintatarjouksen muokkausten avulla voit näyttää mainoksiasi harvemmin tai useammin sen mukaan, missä, milloin ja miten käyttäjät tekevät hakuja.

Voit myös muokata hintatarjouksiasi mainostesi tehokkuuden mukaan sijoitetun pääoman tuottoprosentin parantamiseksi.

Yksittäisten klikkausten hinta saattaa vaihdella hintatarjoustesi vaihdellessa määrittämiesi muokkausten mukaan. Kokonaispäiväbudjettisi ei kuitenkaan muutu.