Budjustering: Definition

En procentvis stigning eller et procentvis fald i dine bud. En budjustering gør det muligt at vise dine annoncer mere eller mindre hyppigt ud fra hvor, hvornår og hvordan folk søger.

Du kan også justere dine bud ud fra dine annoncers effektivitet, hvilket kan hjælpe dig med at forbedre dit investeringsafkast.

Dine udgifter til individuelle klik kan variere, da buddene hæves eller sænkes i overensstemmelse med de justeringer, som du har angivet, men dit samlede daglige budget ændres ikke.