Hintatarjouksen muokkauksen lisääminen ja poistaminen

Hintatarjouksen muokkausten avulla voit näyttää mainoksia harvemmin tai useammin sen mukaan, missä, milloin ja miten käyttäjät tekevät hakuja. Jos käytät uutta Google Adsia, voit muokata hintatarjouksia myös tietynlaisen toiminnan, kuten yritykseesi soittamisen, mukaan. Tässä artikkelissa kerrotaan, kuinka lisäät ja poistat hakuverkoston ja Display-verkoston hintatarjouksen muokkauksia.

Ennen kuin aloitat

Huomaa, että kaikki hintatarjouksen muokkaukset eivät ole yhteensopivia kaikkien kampanjatyyppien kanssa. Jos hintatarjouksen muokkaukset eivät ole sinulle tuttuja, lue ensin lisätietoja hintatarjouksen muokkauksista.

Ohjeet

Huom. Alla olevat ohjeet koskevat Google Adsin uutta ulkoasua. Jos haluat käyttää aiempaa ulkoasua, klikkaa Ulkoasu-kuvaketta ja valitse Käytä aiempaa ulkoasua. Jos käytät Google Adsin aiempaa versiota, etsi haluamasi sivu Ominaisuuksien sijainnit ‑artikkelin avulla tai käyttämällä Google Adsin yläreunan navigaatiopaneelissa olevaa hakukenttää.

Hakuverkostoa koskevan hintatarjousmuokkauksen lisääminen tai poistaminen

1. Klikkaa Google Ads ‑tililtä Kampanjat-kuvaketta Campaigns Icon.
  2. Tarkennetut hintatarjousmuokkaukset ‑vaihtoehdon klikkaaminen avaa Interaktiot-sivun, jolla voit valita hintatarjousmuokkaukset puheluille, yleisöille tai demografisille tiedoille.
  3. Valitse muokattava rivi ja klikkaa Hintatarj. muokk. ‑sarakkeen alta kynäkuvaketta Muokkaa. Jos haluat määrittää hintatarjouksen muokkauksia laitteille, voit myös valita mainosryhmän.
  4. Valitse avattavasta valikosta Lisää tai Vähennä ja kirjoita prosenttimäärä. Jos haluat poistaa hintatarjousmuokkauksen, poista kentässä oleva arvo.
  5. Klikkaa Tallenna.

Display-verkostoa koskevan hintatarjousmuokkauksen lisääminen tai poistaminen

1. Klikkaa Google Ads ‑tililtä Kampanjat-kuvaketta Campaigns Icon.
  2. Klikkaa Yleisöt, avainsanat ja sisältö.
    • Jos haluat muokata tietyn demografisen ryhmän hintatarjouksia, valitse Demografiset tiedot ja haluamasi ryhmä. Jatka sitten kohtaan 3.
    • Jos haluat muokata hintatarjouksia sijoittelun mukaan, valitse Manuaalinen ja jatka kohtaan 3.
  3. Valitse kampanja tai mainosryhmä, jota haluat muuttaa.
  4. Valitse muokattava rivi ja klikkaa Hintatarj. muokk. ‑sarakkeen alta kynäkuvaketta Muokkaa. Jos haluat muokata useita rivejä, valitse ensin muokattavien rivien valintaruudut ja klikkaa sitten kynäkuvaketta.
  5. Valitse avattavasta valikosta Lisää tai Vähennä ja kirjoita prosenttimäärä. Jos haluat poistaa hintatarjousmuokkauksen, poista kentässä oleva arvo.
  6. Klikkaa Tallenna.

Vinkki: Estä mainoksen näyttäminen tietyllä laitteella

Voit estää mainoksesi näyttämisen kokonaan tietyllä laitteella pienentämällä hintatarjousta 100 % (ei 0 %). Huomaa kuitenkin, että laitetyypin mukaisten hintatarjouksen muokkausten yhteydessä mainosryhmän hintatarjouksen muokkausta ei käytetä, jos kampanjan hintatarjousta samalle laitteelle on pienennetty 100 %. Vain hintatarjouksen muokkaukset laitetyypin mukaan tukevat –100 %:n muokkausta.