Tilføj eller fjern en budjustering

Budjusteringer gør det muligt at vise dine annoncer mere eller mindre hyppigt ud fra hvor, hvornår og hvordan folk søger. Hvis du bruger den nyere Google Ads-oplevelse, kan du også justere bud for bestemte annonceinteraktioner, som f.eks. opkald til din virksomhed. I denne artikel viser vi dig, hvordan du tilføjer eller fjerner budjusteringer på Søgenetværket og Displaynetværket.

Før du begynder

Bemærk, at det ikke er alle budjusteringer, der er kompatible med alle kampagnetyper. Hvis du ikke er bekendt med budjusteringer, skal du først læse om budjusteringer.

Vejledning

Bemærk! Nedenstående vejledning er en del af den nydesignede Google Ads-brugeroplevelse. Hvis du vil bruge det forrige design, skal du klikke på ikonet "Udseende" og vælge Brug det forrige design. Hvis du bruger den forrige version af Google Ads, kan du gennemgå oplysningerne på oversigtskortet eller bruge søgefeltet i det øverste navigationspanel i Google Ads for at finde den side, du søger efter.

Tilføj eller fjern en budjustering på Søgenetværket

1. Klik på ikonet Kampagner Campaigns Icon på din Google Ads-konto.
  2. Når du klikker på Avancerede budjust., åbnes siden Interaktioner, hvor du kan angive dine budjusteringer for opkald, målgrupper eller demografiske oplysninger.
  3. Vælg den række, som du vil justere, og klik på blyantikonet Rediger under kolonnen "Budjust.". Hvis du vil angive budjusteringer for Enheder, har du også mulighed for at vælge en annoncegruppe.
  4. Vælg "Hæv" eller "Sænk" på rullemenuen, og angiv en procentdel. Hvis du vil fjerne en budjustering, skal du slette værdien i feltet.
  5. Klik på Gem.

Tilføj eller fjern en budjustering på Displaynetværket

1. Klik på ikonet Kampagner Campaigns Icon på din Google Ads-konto.
  2. Klik på Målgrupper, søgeord og indhold.
    • Hvis du vil angive budjusteringer for bestemte demografiske grupper, skal du klikke på den ønskede gruppe efter at have klikket på Demografi og derefter fortsætte fra trin 3.
    • Hvis du vil angive budjusteringer for Placeringer, skal du klikke på "Manuel" og derefter fortsætte fra trin 3.
  3. Klik på den kampagne eller annoncegruppe, som du vil ændre.
  4. Vælg den række, som du vil justere, og klik på blyantikonet Rediger under kolonnen "Budjust.". Hvis du vil ændre flere rækker, skal du klikke på afkrydsningsfelterne, før du klikker på blyantikonet.
  5. Vælg "Hæv" eller "Sænk" på rullemenuen, og angiv en procentdel. Hvis du vil fjerne en budjustering, skal du slette værdien i feltet.
  6. Klik på Gem.

Tip! Udeluk din annonce fra at blive vist på en bestemt enhed

Du kan sænke dit bud med 100 % (ikke 0 %) for helt at udelukke din annonce fra at blive vist på en bestemt enhed. Med hensyn til budjusteringer for enhed skal du være opmærksom på, at justeringen af annoncegruppebud ikke vil blive brugt, hvis kampagnens budjustering for den pågældende enhed er 100 %. Kun budjusteringer efter enhed understøtter en justering på -100 %.