Afegir o treure un ajust d'oferta

Els ajustos d'oferta permeten mostrar anuncis amb més o menys freqüència en funció del moment, del lloc i de la manera en què les persones fan cerques. Si esteu fent servir la nova experiència de Google Ads, també podeu ajustar les ofertes per a certes interaccions amb els anuncis, com ara per a les trucades a la vostra empresa. En aquest article s'explica com podeu afegir o treure ajustos d'oferta tant a la Xarxa de Cerca com a la Xarxa de Display.

Abans de començar

No tots els ajustos d'oferta són compatibles amb tots els tipus de campanya. Si no heu utilitzat mai els ajustos d'oferta, consulteu primer aquesta pàgina d'informació.

Instruccions

Nota: les instruccions de més avall formen part del disseny nou de l'experiència d'usuari de Google Ads. Per utilitzar el disseny anterior, feu clic a la icona "Aparença" i seleccioneu Utilitzeu el disseny anterior. Si feu servir la versió anterior de Google Ads, reviseu el Mapa de referència ràpida o bé feu servir la barra de cerca del tauler de navegació superior de Google Ads per trobar la pàgina que esteu cercant.

Afegir un ajust d'oferta a la Xarxa de Cerca o treure'l

1. Al compte de Google Ads, feu clic a la icona Campanyes Campaigns Icon.
  2. En fer clic a Ajustos d'oferta avançats, s'obre la pàgina Interaccions, on podeu definir els vostres ajustos d'oferta per trucades, públics o dades demogràfiques.
  3. Seleccioneu la fila que voleu ajustar i feu clic a la icona de llapis Edita situada sota la columna Ajust d'oferta. Si voleu establir ajustos d'oferta per dispositius, també teniu l'opció de triar un grup d'anuncis.
  4. Trieu Incrementa o Redueix al menú desplegable i introduïu un percentatge. Per treure un ajust d'oferta, suprimiu el valor del camp.
  5. Feu clic a Desa.

Afegir un ajust d'oferta a la Xarxa de Display o treure'l

1. Al compte de Google Ads, feu clic a la icona Campanyes Campaigns Icon.
  2. Feu clic a Públics, paraules clau i contingut.
    • Per ajustar les vostres ofertes per grups demogràfics específics, feu clic a Dades demogràfiques i, tot seguit, al grup que vulgueu. Després, continueu a partir del pas 3.
    • Per ajustar les ofertes per emplaçaments, feu clic a Manual i continueu a partir del pas 3.
  3. Feu clic a la campanya o al grup d'anuncis que voleu canviar.
  4. Seleccioneu la fila que voleu ajustar i feu clic a la icona de llapis Edita situada sota la columna Ajust d'oferta. Si voleu canviar diverses files, feu clic a les caselles corresponents abans de fer clic a la icona de llapis.
  5. Trieu Incrementa o Redueix al menú desplegable i introduïu un percentatge. Per treure un ajust d'oferta, suprimiu el valor del camp.
  6. Feu clic a Desa.

Consell: excloeu el vostre anunci perquè no es mostri en un dispositiu concret

Podeu disminuir l'oferta corresponent en un 100% (no en un 0%) per excloure l'anunci completament i que no es mostri en un dispositiu concret. En el cas dels ajustos d'oferta per dispositiu, l'ajust d'oferta de grup d'anuncis no s'utilitza si l'ajust d'oferta de campanya per al mateix tipus de dispositiu es redueix en un 100%. Només els ajustos d'oferta per dispositiu admeten un -100%.