Flash-mainosten päivittäminen

Automaattisesti HTML5-muotoon muunnettuja Flash-mainoksia ja mahdollisesti vielä Flash-muodossa olevia mainoksia ei pian enää näytetä. Muutos on jatkoa vuoden 2016 ilmoitukselle, jonka mukaan Google Adsin Display-verkoston mainoksia näytetään jatkossa vain HTML5-muodossa.

Seuraa alla olevia ohjeita varmistaaksesi, että mainostesi näyttäminen jatkuu keskeytyksettä.

Jos olet käyttänyt aiemmin Google Ads ‑kampanjoissasi Flash-mainoksia, sinun on nyt siirryttävä käyttämään HTML5-mainoksia. Tässä artikkelissa kerrotaan, miten voit

Ohjeet

Esimerkki 1: Olet jo ladannut Flash-mainoksia Google Adsiin

Jos olet jo ladannut Flash-mainoksia Google Adsiin, suosittelemme, että luot uusia responsiivisia mainoksia

Vaihtoehtoisesti voit ladata Google Web Designerilla tai muulla tavoin luomiasi HTML5-mainoksia suoraan Google Adsiin. Mainosten luomisen jälkeen voit tarkistaa Google Adsin HTML5-tarkistustyökalulla, että mainokset täyttävät kaikki vaatimukset.

Muista noudattaa houkuttelevien Display-mainosten luomista koskevia parhaita käytäntöjämme, jotta tavoitat varmasti käyttäjät kaikilla heidän käyttämillään selaimilla ja laitteilla.

Jos sinulla on Flash-mainoksia, jotka on ladattu Google Adsiin jo aiemmin, ne on saatettu päivittää HTML5-muotoon automaattisesti. Muunnetuissa Flash-mainoksissa näkyy Google Adsissa teksti "Flash ja HTML5". Automaattinen muuntaminen loppuu kuitenkin pian, joten sinun on päivitettävä Flash-mainoksesi HTML5-mainoksiksi, jos haluat, että niitä näytetään myös jatkossa.

Esimerkki 2: Olet luonut Flash-mainoksia Mainosgalleriassa

Jos olet luonut Flash-mainoksia Mainosgalleriassa, suosittelemme, että luot uusia kuvamainoksia

Esimerkki 3: Sinulla on kolmansien osapuolten mainospalvelimilla suoritettavia Flash-mainoksia

Flash-mainosten lataaminen Google Adsiin ei ole ollut mahdollista kesäkuun 2016 jälkeen. Kaikkien ennen tätä ladattujen Flash-mainosten näyttäminen päättyy tammikuussa 2017. Flash-mainosaineistoa tai seurantapikseleitä käyttäviä kolmansien osapuolten näyttämiä mainoksia ei tämän jälkeen enää sallita, ja saat ilmoituksen siitä, että Flash-sisältöä ei näytetä.

Jos käytössäsi on kolmannen osapuolen mainospalvelimilla (kuten DoubleClick Managerissa) suoritettavia Flash-mainoksia, voit joko luoda staattisen kuvamainoksen tai luoda oman HTML5-mainoksen ja lähettää sen haluamallesi mainospalvelimelle. Jos käytössäsi on kolmannen osapuolen mainostagissa käytettävä Flash-pikseli, se on poistettava mainospalvelimelta ja korvattava tekniikalla, joka ei ole riippuvainen Flashista.

Voit luoda HTML5-mainoksia käyttämällä seuraavia Googlen ilmaistyökaluja:

Vaihtoehtoisesti voit myös luoda itse HTML5-mainoksia ja ladata niitä suoraan Google Adsiin.

Valitsitpa minkä tahansa työkalun, muista noudattaa houkuttelevien Display-mainosten luomista koskevia parhaita käytäntöjä. Näin varmistat, että tavoitat käyttäjät kaikilla heidän käyttämillään selaimilla ja laitteilla.

Muistettavaa

Mainospalvelinten on oltava sertifioituja, jotta HTML5-mainoksia voidaan näyttää Google Adsissa.