Opdater dine Flash-annoncer

Inden længe ophører visningen af Flash-annoncer, der automatisk er blevet konverteret til HTML5-format, og eventuelle resterende Flash-annoncer. Denne ændring blev offentliggjort i 2016 i form af en meddelelse om, at annoncer til Displaynetværket kun bliver vist i HTML5-format i Google Ads.

Følg nedenstående vejledning for at sikre dig, at dine annoncer fortsat bliver vist.

Hvis du har brugt Flash-annoncer i dine Google Ads-kampagner, skal du opgradere dem til HTML5-annoncer. I denne artikel beskrives det, hvordan du kan:

Vejledning

Situation 1: Du har allerede uploadet Flash-annoncer til Google Ads

Hvis du allerede har uploadet Flash-annoncer til Google Ads, anbefaler vi kraftigt, at du opretter nye responsive annoncer i stedet.

Alternativt kan du uploade HTML5-annoncer, som du har oprettet i Google Web Designer eller selv har oprettet, direkte til Google Ads. Når du har oprettet dine annoncer, kan du bruge HTML5-valideringsværktøjet i Google Ads til at kontrollere, at de overholder vores krav.

Husk at følge vores optimale løsninger til oprettelse af effektive displayannoncer, så du kan nå ud til potentielle kunder på tværs af alle browsere og enheder.

Hvis du har Flash-annoncer, der tidligere er blevet uploadet til Google Ads, er de muligvis blevet opdateret til HTML5 automatisk. Konverterede Flash-annoncer vises som "Flash og HTML5" i Google Ads. Den automatiske konvertering ophører dog snart, og du skal opdatere dine Flash-annoncer til HTML5-annoncer, hvis de fortsat skal vises.

Situation 2: Du har oprettet Flash-annoncer i Annoncegalleri

Hvis du har oprettet Flash-annoncer i Annoncegalleri, anbefaler vi, at du opretter nye billedannoncer ved at benytte en af følgende metoder:

• Ved at uploade en ny billedannonce eller en HTML5-annonce
  • Ved at oprette en responsiv annonce

Situation 3: Du har Flash-annoncer, der vises hos tredjepartsannonceudgivere

Fra og med juni 2016 kan du ikke længere uploade Flash-annoncemateriale i Google Ads. Visningen af Flash-annoncemateriale, der blev uploadet før juni 2016, ophørte i januar 2017. Annoncer, der vises af tredjeparter, og som bruger Flash-annoncemateriale og/eller sporingspixels, afvises, og du får fejlmeddelelsen "Flash-indholdet vises ikke".

Hvis du viser Flash-annoncer via en tredjepartsannonceserver, f.eks. DoubleClick Manager, kan du enten oprette en statisk billedannonce eller selv oprette en HTML5-annonce og uploade den til den ønskede annonceserver. Hvis du har en Flash-pixel, der kører med en tredjepartsannoncetag, skal den fjernes fra annonceserveren og erstattes af teknologi, der ikke bruger Flash.

Du kan oprette HTML5-annoncer med et af disse gratis værktøjer fra Google:

Alternativt kan du uploade HTML5-annoncer, som du selv har oprettet, direkte til Google Ads.

Uanset hvilket værktøj du vælger, skal du huske at følge vores optimale løsninger til oprettelse af effektive displayannoncer, så du kan nå ud til potentielle kunder på tværs af alle browsere og enheder.

Husk!

Annonceudgivere skal være certificerede for at kunne vise HTML5-annoncer i Google Ads.