Opprett en kampanje som når ut til nye kunder

Angi budstrategi og budsjett

Hovedforslag: Med automatisk budgivning bruker Google Ads-systemet dataene sine for å optimalisere budgivningen din automatisk. Det totale forbruket ditt styres av budsjettet ditt.

De fleste nye annonsører bruker automatisk budgivning fordi de synes det er mest effektivt. Her er noen eksempler:

• Hvis du ønsker å generere konverteringshandlinger som salg eller potensielle kunder, kan du bruke strategien «Maksimer antall konverteringer».
  • Hvis du ønsker å få så mange klikk på annonsene dine som mulig, kan du bruke strategien «Maksimer antall klikk».

Du trenger ikke å angi en maksimumsgrense for budet ditt med automatisk budgivning, fordi du styrer hvor mye du bruker ved hjelp av budsjettet ditt. Det samlede forbruket begrenses av det gjennomsnittlige dagsbudsjettet for kampanjen din, som er det neste du angir.

Finn ut mer om automatisk budgivning. Finn ut mer om andre budgivningsalternativer.