Feilnettsteder

Nettsteder i displaynettverket som viser målrettede annonser til personer som angir feil adresse for et nettsted eller prøver å søke i nettleserens adressefelt.

• Nettstedene fra Google-programmet AdSense for feil viser annonser for å gi relevant informasjon til personer som ellers ville ha sett en tom side eller en feilmelding.
  • Hvis en kampanje er valgt inn i displaynettverket, kan annonsene dine bli vist på feilnettsteder. Du kan ekskludere feilnettsteder hvis du ikke vil at annonsene dine skal vises på denne typen nettsteder.
  • Google-programmet AdSense for feil prøver å knytte relevante annonser til disse feilsidene basert på søkeordet eller nettadressen som skrives inn. Av og til vises også søkeresultater på sidene.

Slik ekskluderer du nettsteder og kategorier
Slik endrer du nettverksinnstillingene