Komma igång med annonser om Lokala tjänster

Med annonser om Lokala tjänster kan du marknadsföra ditt företag på Google och ta emot potentiella kunder direkt. Potentiella kunder kan kontakta dig via telefon och meddelanden från din annons om Lokala tjänster. Du kan svara på meddelanden, se bokningar och hantera alla potentiella kunder när som helst online och i appen (Android, iOS).

Fördelar med annonser om Lokala tjänster

• Se till att du syns högst upp på Google.
  • Kommunicera med potentiella kunder som söker efter tjänsterna du erbjuder och som mest sannolikt kommer att boka hos dig.
  • Ta hjälp av enkla verktyg för att komma igång och skapa en anpassad profil.
  • Använd appen för att kommunicera med kunder när som helst.
  • Skapa förtroende hos kunderna med Garanteras av Google eller Google Screened
  • Betala bara för potentiella kunder som är relevanta för ditt företag och tjänsterna du erbjuder.
  • Kunderna väljer dig: Du hör bara av kunder som har valt just din profil.
  • Om du Garanteras av Google kan du också anges som lokal leverantör i Assistent.Du betalar inte för denna tjänst.

Så fungerar annonser om Lokala tjänster

Enheten för Lokala tjänster visas högst upp i Googles sökresultat när människor söker efter de tjänster som du erbjuder i ditt område. Potentiella kunder kan klicka eller trycka på din annons för att ringa till dig eller skicka ett meddelande (endast USA). När de gör det får du ett e-postmeddelande och en avisering från appen för annonser om Lokala tjänster. Nu kan du se till att personen blir kund hos dig.

Svara på så många meddelanden som möjligt även om du väljer att inte erbjuda tjänsten som efterfrågas. På så sätt kan du försäkra dig om att du fortsätter ta emot meddelanden. Om du regelbundet låter bli att svara på samtal eller meddelanden kan detta påverka din annonsrankning.

Komma igång

Annonser om Lokala tjänster är för närvarande endast tillgängliga för vissa tjänstekategorier och områden.

Du kan ta reda på om Lokala tjänster är tillgängliga i ditt område genom att titta efter på registreringssidan om ditt företag är kvalificerat.

Kontrollera om du är kvalificerad

USA

reparation av apparater, mattrengöring, städning, elektriker, fastighetsadvokat, ekonomisk planering, garagedörrtjänster, VVS (värme, ventilation och luftkonditionering), immigrationsadvokat, trädgårdstjänster, låssmed, flytt-tjänster, skadedjursbekämpning, rörmokare, fastighetstjänster, takläggare, reparation av vattenskador, fönstertvätt

Kanada

elektriker, låssmed, rörmokare, VVS (värme och luftkonditionering)

Komma åt ditt konto för annonser om Lokala tjänster

Du kan komma åt ditt konto för annonser om Lokala tjänster online och via appen (Android, iOS). Med dessa verktyg kan du
  • ta emot och hantera potentiella kunder
  • kommunicera med kunder om deras förfrågningar och skriva anteckningar
  • följa dina potentiella kunder och bokningar
  • se rapporter om annonsresultat
  • pausa din annons om du inte har tid att ta emot nya potentiella kunder (en kostnadsfri version av dina företagsuppgifter kan visas)
  • justera budgeten
  • bestrida avgifter
  • be om recensioner
Note:  If you are advertising through a partner affiliate, your profile information is provided to us by the affiliate directly. Learn more