Fremhæv kommende begivenheder med nedtælling

Gør dine potentielle kunder opmærksom på udsalg eller særlige begivenheder ved at tilføje en nedtælling i din annoncetekst.

Nedtællinger findes i formaterne COUNTDOWN og GLOBAL_COUNTDOWN. Brug GLOBAL_COUNTDOWN, hvis du tæller ned til et tidspunkt, der er det samme globalt, f.eks. tidspunktet for en fodboldkamp.

Funktion Sådan fungerer det
COUNTDOWN Tæller ned til et bestemt tidspunkt, der er justeret i forhold til tidszonen hos den person, der søger.
GLOBAL_COUNTDOWN Tæller ned til et "globalt" tidspunkt i overensstemmelse med din kontos tidszone. Hvis der i annoncen står "slutter om 4 timer" i Californien, vil der også stå "slutter om 4 timer" i New York.

Begge nedtællingsfunktioner tæller ned i antal dage, derefter i antal timer og til sidst i antal minutter. Det betyder, at der i annonceteksten med en nedtælling kan stå "Skynd dig! Udsalget slutter om 3 timer", mens der 2 timer og 28 minutter senere står "Skynd dig! Udsalget slutter om 32 minutter".

Du kan indsætte en nedtælling i enhver tekstannonce.

Vejledning

Begynd at redigere din annonce

1. Log ind på din Google Ads-konto.
  2. Klik på Annoncer og udvidelser på sidemenuen til venstre.
  3. Klik på den tekstannonce, du vil tilføje en nedtælling i, eller klik på plusknappen (), og vælg Tekstannonce.
  4. Indtast annonceteksten.

Aktivér nedtællings-widget'en

1. Indtast en krøllet parentes ({) på det sted i teksten, hvor du vil have nedtællingen vist, og vælg Nedtælling på rullemenuen.
  2. Ud for "Nedtælling slutter" skal du indtaste den dato og det klokkeslæt, hvor nedtællingen skal slutte. Angiv tidspunktet i 24-timers-format (valgfrit).
    • Hvis du f.eks. vil angive den 14. juli 2018 kl. 18.30 som sluttidspunkt, skal datoen angives som 2018/07/14 og klokkeslættet som 18:30:00.
    • Hvis du ikke angiver et klokkeslæt, bruges midnat som standard (00:00:00).
  3. Ud for "Nedtælling starter" skal du indtaste det antal dage før din slutdato, hvor du vil starte visningen af din annonce. Hvis du lader feltet stå tomt, starter visningen fem dage før dit sluttidspunkt.
    • Hvis dit sluttidspunkt f.eks. er den 14. juli 2018 kl. 18.30 og du vil starte visningen af din annonce syv dage før (den 7. juli 2018 kl. 18.30), skal du indtaste "7" her.

Husk! Visningen af nedtællinger ophører automatisk efter den angivne slutdato.

Angiv tidszone og sprog

1. Vælg Kontoens tidszone for at tælle ned til sluttidspunktet i den tidszone, der er valgt for din Google Ads-konto, eller vælg Annonceseerens tidszone for at tælle ned til sluttidspunktet i annonceseerens tidszone.
    • Hvis du tæller ned til en begivenhed, der sker et bestemt sted, f.eks. en sportskamp, en tale, en koncert eller en konference, er det en god idé at bruge kontoens tidszone.
    • Hvis du tæller ned til en begivenhed, der ikke er knyttet til et geografisk sted, f.eks. et udsalg i en netbutik, kan du bruge annonceseerens tidszone.
  2. Skift det sprog, der vises i teksten i nedtællingen, ved at vælge et sprog ud for "Sprog". Når du vælger et andet sprog, får du vist en eksempelvisning med det pågældende sprog.

Indstil nedtællingen, og gem din annonce

1. Klik på Anvend for at gemme nedtællingen. Nedtællingen vises i din annoncetekst.
  2. Tjek, at din annoncetekst holder sig inden for tegnbegrænsningen, når den vises. Nedtællingens kode genererer muligvis en streng på otte tegn. Sørg for, at der er plads til disse ekstra tegn i din annoncetekst.
  3. Klik på Gem ny annonce eller Gem ny version.