Fremhæv kommende begivenheder med en nedtælling

Gør dine potentielle kunder opmærksom på udsalg eller særlige begivenheder ved at tilføje en nedtælling i din annoncetekst.

Nedtællinger findes i formaterne COUNTDOWN og GLOBAL_COUNTDOWN. Brug GLOBAL_COUNTDOWN, hvis du tæller ned til et tidspunkt, der er det samme globalt, f.eks. tidspunktet for en fodboldkamp.

Funktion Sådan fungerer det
COUNTDOWN Tæller ned til et bestemt tidspunkt, der er justeret i forhold til tidszonen hos den person, der søger.
GLOBAL_COUNTDOWN Tæller ned til et "globalt" tidspunkt i overensstemmelse med din kontos tidszone. Hvis der i annoncen står "slutter om 4 timer" i Aalborg, vil der også stå "slutter om 4 timer" i Aarhus.

Begge nedtællingsfunktioner tæller ned i antal dage, derefter i antal timer og til sidst i antal minutter. Det betyder, at der i annonceteksten med en nedtælling kan stå "Skynd dig! Udsalget slutter om tre timer", og at der to timer og 28 minutter senere står "Skynd dig! Udsalget slutter om 32 minutter".

Du kan oprette og konfigurere en nedtælling i en hvilken som helst responsiv søgeannonce, tekstannonce eller dynamisk søgeannonce.

Vejledning

Begynd at redigere din annonce

1. Log ind på din Google Ads-konto.
  2. Klik på Annonceaktiver på sidemenuen til venstre.
  3. Klik på Annoncer.
  4. Klik på en annonce, hvor du vil tilføje en nedtælling, eller klik på plusknappen , og vælgResponsiv søgeannonce eller Dynamisk søgeannonce.
  5. Angiv annonceteksten.

Aktivér nedtællings-widget'en

1. Indtast en krøllet parentes ("{") på det sted, hvor nedtællingen skal vises, og vælg Nedtælling på rullemenuen.
  2. Angiv den dato og det klokkeslæt, hvor nedtællingen skal slutte, ud for "Nedtællingen slutter". Der er følgende valgmuligheder:
    • Dagens start
    • Dagens afslutning
    • Tilpasset tidspunkt
      • Angiv tidspunktet i 24-timersformat (valgfrit). Hvis du f.eks. vil angive den 14. juli 2017 kl. 18.30 som sluttidspunkt, skal datoen angives som 2017/07/14 og klokkeslættet som 18:30:00.
  3. Ud for "Nedtælling starter" skal du angive det antal dage før din slutdato, hvor du vil starte visningen af din annonce. Hvis du undlader at udfylde feltet, starter visningen fem dage før den valgte slutdato.
    • Bemærk! Antallet af dage defineres ud fra, hvor mange gange midnat passeres. Hvis du f.eks. har angivet kl. 18.30 den 14. juli 2022 som sluttidspunkt og angiver, at nedtællingen skal starte 7 dage før dette tidspunkt, begynder din annonce at blive vist ved midnat den 7. juli 2022.
Bemærk! Annoncer med nedtællingstilpasning stopper automatisk med at blive vist efter den angivne slutdato. Husk at frigøre eller ændre overskriften, når nedtællingen er slut, for at sikre dig, at din annonce fortsat bliver vist.

Angiv tidszone og sprog

1. Vælg Kontoens tidszone for at tælle ned til sluttidspunktet i den tidszone, der er valgt for din Google Ads-konto, eller vælg Annonceseerens tidszone for at tælle ned til sluttidspunktet i annonceseerens tidszone.
    • Hvis du tæller ned til en begivenhed, der sker et bestemt sted, f.eks. en fodboldkamp, et foredrag, en koncert eller en konference, er det en god idé at bruge kontoens tidszone.
    • Hvis du tæller ned til en begivenhed, der ikke er knyttet til et geografisk sted, f.eks. et udsalg i en netbutik, kan du bruge annonceseerens tidszone.
  2. Skift det sprog, der vises i teksten i nedtællingen, ved at vælge et sprog ud for "Sprog". Når du vælger et nyt sprog, får du vist et eksempel på, hvad der vises.
Bemærk! Du kan ikke ændre det sprog, som nedtællingen viser for dine responsive søgeannoncer.

Indstil nedtællingen, og gem din annonce

1. Klik på Anvend for at gemme nedtællingen. Nedtællingen vises i din annoncetekst.
  2. Tjek, at din annoncetekst holder sig inden for tegnbegrænsningen, når den vises. Nedtællingens kode genererer muligvis en streng på otte tegn. Sørg for, at der er plads til disse ekstra tegn i din annoncetekst.
  3. Klik på Gem annoncen.
Bemærk! I forhåndsvisningen vises der altid en statisk nedtælling, som ikke afspejler det faktiske tidspunkt i realtid.

Nedtællinger til responsive søgeannoncer

RSA-nedtællinger er en forenklet version af de oprindelige nedtællinger for udvidede tekstannoncer. Sørg for at tilføje mindst tre overskrifter uden en nedtælling, da du ellers kan bruge standardtekst.

Syntaksforskelle Nedtællinger for udvidede tekstannoncer RSA-nedtællinger
  • Fjern lighedstegn
  • Fjern estimerede priser
  • Gør datoformat enklere
  • Fjern sprogvalget, da sproget automatisk registreres ud fra annoncematerialets sprog.
  • {=COUNTDOWN(“yyyy/MM/dd HH:mm:ss”,”language”,daysBefore)}
  • {=GLOBAL_COUNTDOWN(“yyyy/MM/dd HH:mm:ss”,”language”,daysBefore)}
  • {COUNTDOWN(yyyy-MM-dd HH:mm:ss,daysBefore)}
  • {GLOBAL_COUNTDOWN(yyyy-MM-dd HH:mm:ss,daysBefore)}

Relaterede links