Generer salg utenfor internett med annonser på nettet

Bruk de rette verktøyene

Coins icon

Optimaliser for totalt antall salg med smart budgivning

• Med smart budgivning for butikksalg eller butikkbesøk justeres budene automatisk ut fra hver brukers unike kombinasjon av signaler, for eksempel søk, tid, enhet og posisjon – i sanntid.
    • Det er tidkrevende og omstendelig å vurdere og justere disse manuelt, selv for erfarne kontoadministratorer.
  • Bruk regler for konverteringsverdier knyttet til butikksalg eller -besøk til å justere verdien av konverteringer i butikken og få bedre kontroll over den smarte budgivningen. Dette kan være spesielt nyttig i julesesongen.

Conversion tracking icon

Få flere konverteringer med Performance Max

• Alt etter hvilke mål du har, kan du velge mellom Performance Max-kampanjer for butikksalgsmål eller Performance Max-kampanjer for omnikanalmål.
  • Markedsfør produktene i butikken ved å ta i bruk feeden med bedriftsdata. Du kan blant annet fremheve bestemte produktkampanjer, nye retter på menyen, visse bilmodeller og nye enheter som lanseres.

Gear icon

Markedsfør produktlager i butikk med annonser for varer i butikk

• Fremhev det som gjør shoppingopplevelsen hos deg så unik, for eksempel de ulike leveringsalternativene du tilbyr.
  • Hvis du har som mål å lykkes både lokalt og på nettet, kan du bruke mål-ROAS (avkastning på annonsekostnader) og butikkbesøk til å identifisere kjøpsintensjoner, uansett om kunden handler på eller utenfor nettet.

Mail icon Vil du ha avanserte Google Ads-tips og -oppdateringer sendt rett til innboksen din? Registrer deg for nyhetsbrevet med anbefalte fremgangsmåter.