Mobiilimainonnan testin valmistautumisopas

Oikeiden työkalujen käyttäminen

Coins icon

Optimoi kampanjat kokonaismyynnille Smart Biddingin avulla

• Smart Bidding toimipistekäynneille tai ‑myynnille muokkaa hintatarjouksia automaattisesti reaaliajassa kunkin käyttäjän yksilöllisen signaaliyhdistelmän mukaan (esim. kellonaika, laite, hakulauseke ja sijainti).
    • Manuaalinen signaalien arviointi ja hintatarjousten muokkaaminen on aikaavievää ja tehotonta jopa kokeneille tilivastaaville.
  • Käytä toimipistekäynneille ja ‐myynnille konversioarvosääntöjä, jos haluat muuttaa toimipistekonversioiden arvoa ja vaikuttaa Smart Biddingiin enemmän. Tästä voi olla hyötyä etenkin juhlakauden aikana.

Conversion tracking icon

Moninkertaista konversiomäärä Maksimitulokset-kampanjoiden avulla

• Valitse tavoitteistasi riippuen joko toimipistetavoitteita käyttävä tai monikanavaisuudelle optimoitu Maksimitulokset-kampanja.
  • Mainosta ​​toimipisteessä saatavilla olevia tuotteita käyttämällä bisnesdatafiidiä. Esittele esimerkiksi tuotetarjouksia, uusia ruokalajeja, suosittuja automalleja tai laitejulkistuksia.

Gear icon

Mainosta toimipisteen valikoimaa paikallistuotemainoksilla

• Korosta tärkeitä tietoja, kuten erilaisia toimitusvaihtoehtoja.
  • Jos haluat saavuttaa menestystä niin toimipisteessä kuin verkossakin, käytä ROAS-tavoitetta (tavoiteltua mainostuottoa) ja toimipistekäyntejä, niin voit tavoittaa sekä verkkoshoppailijat että paikan päälle tulevat.

Mail icon Haluatko Google Ads ‑vinkit ja ‑päivitykset suoraan sähköpostiisi? Tilaa parhaiden käytäntöjen uutiskirje.