Studievejledning til Mobile Advertising-vurdering

Brug de rette værktøjer

Coins icon

Optimer til det samlede salg ved hjælp af Smart Bidding

• Med Smart Bidding med butiksbesøg eller butikssalg som mål justeres dine bud automatisk ud fra den unikke kombination af signaler for hver enkelt bruger, f.eks. tidspunkt på døgnet, enhed, forespørgsel og lokation, og det hele sker i realtid.
    • Det er tidskrævende at foretage denne vurdering og justering manuelt og umuligt at gøre effektivt, selv for dygtige kontomanagere.
  • Brug regler for konverteringsværdi for metrics'ene butiksbesøg og butikssalg for at justere værdien af butiksrelaterede konverteringer og få større kontrol over Smart Bidding. Dette kan især være nyttigt i juleperioden.

Conversion tracking icon

Opnå flere konverteringer ved hjælp af Performance Max-kampagner

• Alt efter hvilke mål du har valgt, kan du vælge mellem Performance Max-kampagner med butiksmål og Performance Max-kampagner med omnichannel-mål.
  • Promover produkter fra din butik ved hjælp af dit virksomhedsdatafeed. Du kan f.eks. fremhæve specifikke produktpromoveringer, nye menupunkter, prioriterede bilmodeller, nylancerede enhedstyper osv.

Gear icon

Promover lagerbeholdningen i din butik ved hjælp af annoncer for lokalt butikslager

• Fremhæv det, der gør shoppingoplevelsen i din butik til noget særligt, f.eks. de tilgængelige muligheder for ordreopfyldelse.
  • Hvis du både har gode resultater lokalt og online som mål, kan du bruge mål for annonceafkast (mål-ROAS, target return-on-ad-spend) og metric'en butiksbesøg til registrering af potentielle kunders hensigt, hvad enten de handler online eller offline.

Mail iconVil du gerne modtage avancerede Google Ads-tips og -opdateringer direkte i din indbakke? Tilmeld dig nyhedsbrevet med tips og tricks.