Generer salg utenfor internett med annonser på nettet

Vis overbevisende annonser

Star icon

Legg inn mange reklamer

• Du kan legge til opptil fem overskrifter, beskrivelser og handlingsfremmende oppfordringer. Når du oppgir flere elementer, kan Google Ads finne og vise de mest lønnsomme kombinasjonene.

Gear icon with wrench

Tilpass budskapet

• Bruk budskap som appellerer til den lokale målgruppen. Informasjon om hvor butikkene og den nærmeste beliggenheten er, tas med automatisk, så du kan fokusere på fordelene ved et besøk.
  • Bruk tall i promoteringene dine. Med spesifikke tilbud som «15 % rabatt» eller «Kjøp 1 – ta 2» kan du lokke brukere til butikkene dine.

Upward arrow

Optimaliser bilder og videoer

• Bruk videoer som raskt formidler budskapet ditt, helst på under 20 sekunder.
  • Oppgi logoer som er lett gjenkjennelige og lesbare i et lite format. Symboler, spesialikoner eller logoer med 1–2 bokstaver passer bedre inn i annonseenheter og kan raskere identifiseres.
  • Last opp bilder uten overflødige hvite områder og bakgrunnsstøy.

Mail icon Vil du ha avanserte Google Ads-tips og -oppdateringer sendt rett til innboksen din? Registrer deg for nyhetsbrevet med anbefalte fremgangsmåter.