Offline verkopen stimuleren met online advertenties

Aantrekkelijk advertentiemateriaal tonen

Star icon

Voldoende advertentiemateriaal aanleveren

" "

• U kunt maximaal 5 koppen, beschrijvingen en call-to-actions toevoegen. Als u veel componenten aanlevert, kan Google Ads de best presterende combinaties samenstellen.

Gear icon with wrench

Uw boodschap aanpassen

" "

• Maak boodschappen die locatiegericht zijn. Routes en de dichtstbijzijnde locatie worden automatisch opgenomen, dus richt u op de voordelen van een bezoek.
  • Kwantificeer uw promoties. Met specifieke aanbiedingen zoals '15% korting' of '2 voor de prijs van 1' kunt u gebruikers overhalen uw winkels te bezoeken.

Upward arrow

Uw video's en afbeeldingen optimaliseren

" "

• Voeg video's toe die uw boodschap snel overbrengen, bij voorkeur binnen 20 seconden.
  • Lever logo's aan die goed herkenbaar en leesbaar zijn in een kleine indeling. Symbolen, favicons en logo's met 1 of 2 letters passen beter in het advertentieblok en zijn in een oogopslag makkelijker te herkennen.
  • Upload afbeeldingen zonder overbodige witruimte of een rommelige achtergrond.

Mail iconWilt u geavanceerde tips en updates voor Google Ads rechtstreeks in uw inbox krijgen? Meld u aan voor de nieuwsbrief met best practices.