Studievejledning til Mobile Advertising-vurdering

Levér fængende annoncemateriale

Star icon

Upload rigeligt annoncemateriale

• Du kan tilføje op til fem overskrifter, beskrivelser og opfordringer til handling. Jo flere aktiver du uploader, desto bedre er mulighederne for at få dem sammensat til effektive kombinationer i Google Ads.

Gear icon with wrench

Juster dine budskaber

• Opret budskaber med brugernes lokation for øje. Oplysninger om, hvordan man finder nærmeste butik eller lokation, inkluderes automatisk, så du kan fokusere på de fordele, man opnår ved et besøg.
  • Angiv specifikke oplysninger i dine promoveringer. Specifikke tilbud, f.eks. "15 % rabat" eller "Køb én og få én gratis", giver brugerne motivation til at besøge dine butikker.

Upward arrow

Optimer dine videoer og billeder

• Brug videoer, der hurtigt får formidlet dit budskab – ideelt set videoer med en varighed på under 20 sekunder.
  • Upload logoer, der er letgenkendelige og tydelige, selv i et lille format. Symboler, favikoner eller logoer med 1-2 bogstaver er iøjnefaldende og ideelle til annonceenheder.
  • Upload billeder uden overflødig hvid baggrund eller "baggrundsstøj".

Mail iconVil du gerne modtage avancerede Google Ads-tips og -opdateringer direkte i din indbakke? Tilmeld dig nyhedsbrevet med tips og tricks.