Lag tekstannonser med spesialtilpasset tekst

Lag tekstannonser som automatisk oppdateres med informasjon du ønsker å dele med potensielle kunder. I stedet for å opprette mange statiske tekstannonser – der den eneste forskjellen er prisen eller et søkeord – kan du opprette én annonse med tekst som oppdateres dynamisk basert på søkeord, bedriftsdata eller klokkeslett.

Dynamisk tekst som du kan legge til i tekstannonsene dine:

• Nedtellinger: Tell ned til et bestemt arrangement, og få annonsene oppdatert basert på det gjeldende klokkeslettet. Finn ut mer
  • Annonsetilpasning: Legg til parametre for automatiske endringer basert på et hvilket som helst attributt du velger: produkt, kategori, pris og mer. Vær oppmerksom på at du bare ser «Annonsetilpasning» blant alternativene hvis du har lagt til bedriftsdata i Google Ads-kontoen din. Finn ut hvordan du laster opp data for annonsetilpasning
  • Søkeord: Gjør annonseteksten mer relevant ved å sette inn dynamiske søkeord som utløser annonsen din. Finn ut mer
  • IF-funksjon: Sett inn spesifikk tekst hvis en betingelse er oppfylt for en hvilken som helst av følgende dimensjoner: enhet eller målgruppe. Du kan også sette inn standardverdier som brukes hvis teksten overskrider tegngrensen, eller hvis betingelsen ikke er oppfylt. Finn ut mer

Tekstannonse med innsetting av søkeord, nedtelling og annonsetilpasning

Eksempel

Tenk deg at du driver en nettbutikk som selger sportsutstyr. Du kan opprette en tekstannonse som omfatter søkeordene folk bruker når de søker etter annonsen din, et bestemt produkt du tilbyr, prisen på dette produktet og en nedtelling til et salg du har planlagt.

Legg til dynamisk tekst i annonsene dine

For å komme i gang med dynamisk tekst i tekstannonsen din taster du inn en venstre krøllparentes ( { ) i en ny eller eksisterende annonse. Velg typen dynamisk tekst du ønsker, på rullegardinmenyen.