Muokattua tekstiä sisältävien tekstimainosten luominen

Luo mainoksia, jotka päivittyvät automaattisesti tiedoilla, jotka haluat potentiaalisten asiakkaidesi näkevän. Vain hinnoiltaan tai avainsanoiltaan eroavien staattisten tekstimainosten luomisen sijaan voit luoda yhden mainoksen, jonka teksti päivittyy dynaamisesti avainsanojen, yritystietojen tai jopa vuorokaudenajan mukaan.

Dynaaminen teksti, jonka voi lisätä tekstimainoksiin:

• Laskuri: Näyttää tietyn tapahtuman jäljellä olevan ajan ja päivittää mainoksesi senhetkisen ajan mukaan. Lisätietoja
  • Mainosmuokkaajat: Lisää parametreja, jotka muuttuvat automaattisesti valitsemasi attribuutin mukaan. Tällaisia attribuutteja ovat esimerkiksi tuotteet, luokat ja hinnat. Muista, että Mainosmuokkaaja-vaihtoehto näkyy vain, jos olet lisännyt bisnesdataa Google Ads ‑tilillesi. Lue lisää mainosmuokkaajatietojen lähettämisestä
  • Avainsana: Tekee mainostekstistäsi entistä osuvamman lisäämällä dynaamisesti avainsanat, jotka käynnistävät mainoksesi. Lue lisää aiheesta.
  • IF-funktio: Lisää tietyn tekstin, jos laitteen tai yleisön ulottuvuuteen liittyvä ehto täyttyy. Voit myös määrittää oletusarvoja käytettäväksi, jos teksti ylittää merkkirajoituksen tai jos ehto ei täyty. Lisätietoja

Tekstimainos, jossa avainsanan lisäys, laskuri ja mainosmuokkaaja

Esimerkki

Oletetaan, että sinulla on urheiluvälineitä myyvä verkkokauppa. Voit luoda tekstimainoksen, jossa esiintyvillä avainsanoilla mainoksesi löydettiin, tietyn tarjoamasi tuotteen hintoineen sekä käynnissä olevan alen jäljellä olevan ajan.

Dynaamisen tekstin lisääminen mainokseen

Aloita dynaamisen tekstin käyttäminen tekstimainoksissasi kirjoittamalla aaltosulje ( { ) johonkin uuteen tai vanhaan tekstimainokseesi. Valitse avattavasta valikosta haluamasi dynaamisen tekstin tyyppi.