Muokattua tekstiä sisältävien tekstimainosten luominen

Tärkeää
  • 30.6.2022 alkaen et voi enää luoda tai muokata laajennettujen tekstimainosten mainosmuokkaajia, sillä uusien laajennettujen tekstimainosten luontia ei enää tueta.
  • Et voi myöskään enää ladata tai muokata laajennettujen tekstimainosten bisnesdataa.
  • Laajennettujen tekstimainosten mainosmuokkaajat näkyvät 31.5.2024 asti.
  • Suosittelemme, että siirryt käyttämään responsiivisia hakumainoksia.
  • Lue lisää siitä, miten voit tavoittaa Haun käyttäjät oikealla viestillä helpommin.

Luo tekstimainoksia, jotka päivittyvät automaattisesti tiedoilla, jotka haluat potentiaalisten asiakkaidesi näkevän. Vain hinnoiltaan tai avainsanoiltaan eroavien staattisten tekstimainosten luomisen sijaan voit luoda yhden mainoksen, jonka teksti päivittyy dynaamisesti avainsanojen, yritystietojen tai jopa vuorokaudenajan mukaan.

Dynaaminen teksti, jonka voit lisätä tekstimainoksiin:

• Laskuri laskee ajan, joka on jäljellä ennen tiettyä ajankohtaa, ja päivittää sen mainoksiisi. Lue lisää
  • Mainosmuokkaajat lisäävät parametreja, jotka muuttuvat automaattisesti valitsemasi määritteen (esim. tuotteet, kategoriat tai hinnat) mukaan. Näet Mainosmuokkaaja-vaihtoehdon vain, jos olet lisännyt AdWords-tilillesi yritystietoja. Lue lisää mainosmuokkaajadatan lataamisesta.
  • Avainsanat tekevät mainostekstistäsi osuvamman lisäämällä siihen dynaamisesti avainsanoja, jotka käynnistävät mainoksesi. Lue lisää
  • IF-funktio lisää tietyn tekstin, jos laite- tai yleisöulottuvuuteen liittyvä ehto täyttyy. Voit myös lisätä oletusarvoja käytettäväksi, jos teksti ylittää merkkirajoituksen tai jos ehto ei täyty. Lue lisää

Tekstimainos, jossa avainsanan lisäys, laskuri ja mainosmuokkaaja

Esimerkki

Oletetaan, että sinulla on urheiluvälineitä myyvä verkkokauppa. Voit luoda tekstimainoksen, jossa esiintyvillä avainsanoilla mainoksesi löydettiin, tietyn tarjoamasi tuotteen hintoineen sekä käynnissä olevan alen jäljellä olevan ajan.

Dynaamisen tekstin lisääminen mainokseen

Aloita dynaamisen tekstin käyttäminen tekstimainoksissasi kirjoittamalla aaltosulje ( { ) johonkin uuteen tai vanhaan tekstimainokseesi. Valitse avattavasta valikosta haluamasi dynaamisen tekstin tyyppi.