Opret tekstannoncer med tilpasset tekst

Opret tekstannoncer, der automatisk opdateres med de oplysninger, som du gerne vil give dine potentielle kunder. I stedet for at oprette flere statiske tekstannoncer, hvor den eneste forskel er prisen eller et søgeord, kan du oprette en annonce med tekst, der opdateres dynamisk ud fra søgeord, virksomhedsdata eller tidspunktet på dagen.

Dynamisk tekst, som du kan tilføje i dine tekstannoncer:

• Nedtællinger: Tæller ned til en bestemt begivenhed og opdaterer annonceteksten i forhold til det aktuelle tidspunkt. Få flere oplysninger
  • Annoncetilpasninger: Tilføjer parametre, der ændres automatisk ud fra en attribut, som du vælger, f.eks. produkt, kategori, pris m.m. Vær opmærksom på, at "Annoncetilpasning" kun er tilgængelig som valgmulighed, hvis du har tilføjet virksomhedsdata på din Google Ads-konto. Få flere oplysninger om, hvordan du uploader annoncetilpasningsdata
  • Søgeord: Gør din annoncetekst mere relevant i kraft af dynamisk indsættelse af de søgeord, der udløser visning af din annonce. Få flere oplysninger
  • IF-funktion: Indsætter specifik tekst, hvis en betingelse er opfyldt for en af følgende dimensioner: Enhed eller målgruppe. Du kan også indsætte standardværdier, der bruges, hvis din tekst overskrider tegnbegrænsningen, eller når betingelsen ikke er opfyldt. Få flere oplysninger

Tekstannonce med indsættelse af søgeord, nedtælling og annoncetilpasning

Eksempel

Lad os sige, at du har en netbutik, der sælger sportsudstyr. Du kan f.eks. oprette en tekstannonce, der indeholder de søgeord, som en person har brugt til at finde din annonce, et bestemt produkt, som du tilbyder, produktets pris og en nedtælling for et igangværende udsalg.

Føj dynamisk tekst til dine annoncer

Du kommer i gang med at bruge dynamisk tekst i din tekstannonce ved at indtaste en krøllet parentes ({) i en ny eller eksisterende tekstannonce. Vælg derefter den type dynamisk tekst, som du vil bruge, på rullemenuen.