Enllaçar diversos comptes de Google Ads amb Google Analytics

Si gestioneu més d'un compte de Google Ads, podeu enllaçar-los amb Google Analytics de diverses maneres. Si utilitzeu un compte de gestor de Google Ads (MCC) per treballar amb diversos comptes de la vostra empresa o de clients, podeu enllaçar-lo amb Google Analytics perquè les propietats d'Analytics d'aquests comptes estiguin sincronitzades amb Google Ads. També podeu enllaçar diversos comptes de Google Ads amb Analytics o senzillament enllaçar els comptes individuals amb qualsevol dels dos productes. A continuació us expliquem les diferències entre aquestes opcions.

Opció 1: enllaçar Analytics amb un compte de gestor de Google Ads (MCC)

Avantatges

• Enllaçar a Analytics en un sol pas tots els comptes de Google Ads que gestioneu.
  • Modificar les accions de conversió i les llistes de remàrqueting en aquest compte de gestor.
  • Gestionar des d'un sol compte de gestor els objectius i les transaccions, les llistes de remàrqueting i les estadístiques d'interacció amb el lloc que heu importat d'Analytics, així com les dades de cost que heu exportat de diversos comptes de Google Ads. D'aquesta manera la gestió és més senzilla.
  • Enllaçar un compte automàticament amb les propietats d'Analytics quan l'afegiu al vostre compte de gestor.

En quins casos és millor enllaçar Analytics amb un compte de gestor de Google Ads (MCC)

• Quan voleu enllaçar una o més propietats d'Analytics amb diversos comptes de Google Ads, tots ells gestionats per un compte de gestor de Google Ads.
  • Si soleu crear comptes de Google Ads que voleu que s'enllacin automàticament amb les mateixes propietats d'Analytics amb què s'han enllaçat els altres comptes de Google Ads que teniu.
  • Si voleu utilitzar el seguiment de conversions, el remàrqueting o els informes d'atribució en diversos comptes de Google Ads.

Instruccions per enllaçar Analytics amb un compte de gestor de Google Ads (MCC)

Consulteu aquest article per veure les instruccions.

Enllaços múltiples a Analytics

Si un compte de Google Ads està enllaçat amb Analytics, tant directament com mitjançant un o més comptes de gestor, les visualitzacions d'Analytics dels dos enllaços seran visibles al compte de Google Ads.

Us recomanem treure tots els enllaços directes amb Analytics un cop hàgiu enllaçat un compte gestionat mitjançant un gestor, excepte en els casos següents:

• Quan el compte gestionat té una llista de remàrqueting d'Analytics: si traguéssiu l'enllaç amb Analytics, tancaríeu la llista de remàrqueting.
  • Si el compte gestionat no utilitza el seguiment de conversions en diversos comptes: no traieu l'enllaç amb Analytics si voleu continuar important els objectius i les transaccions d'aquest producte al compte individual.
  • Si el compte d'Analytics importa les impressions de la Xarxa de Display i les visualitzacions de YouTube des de Google Ads a embuts multicanal: en treure l'enllaç directe del compte de Google Ads amb Analytics, les impressions de la Xarxa de Display deixarien d'estar disponibles als embuts multicanal d'Analytics. Actualment, aquesta funció no està disponible per crear enllaços mitjançant el compte de gestor.

Opcions en el cas dels comptes individuals

Quan enllaceu Analytics a un compte de gestor de Google Ads, podeu continuar fent les accions que s'indiquen a continuació al nivell de compte individual.

• Canviar la visualització d'Analytics des d'on voleu importar les estadístiques de lloc.
  • Importar els objectius i les transaccions directament un cop hàgiu enllaçat el compte individual a Analytics (si no utilitzeu el seguiment de conversions de diversos comptes a Google Ads).

Opció 2: enllaçar diversos comptes de Google Ads des d'Analytics

Podeu optar per configurar els enllaços d'Analytics i enllaçar diversos comptes a la vegada des d'aquest mateix producte.

Avantatge

• Enllaçar un grup de comptes de Google Ads que gestioneu amb Analytics en un sol pas.

En quins casos és preferible enllaçar diversos comptes des d'Analytics

• Si no voleu que tots els vostres comptes de Google Ads gestionats per un compte de gestor de Google Ads (MCC) s'enllacin amb una única propietat d'Analytics.
  • Si no voleu que els comptes de Google Ads que creeu amb el compte de gestor s'enllacin automàticament amb la mateixa propietat d'Analytics.
  • Si no voleu utilitzar el seguiment de conversions, el remàrqueting o les atribucions en diversos comptes (embuts de cerca).

Instruccions per enllaçar els comptes de Google Ads des d'Analytics

Consulteu aquestes instruccions per obtenir-ne més informació.

Ha estat útil?

Com ho podem millorar?
true
Achieve your advertising goals today!

Attend our Performance Max Masterclass, a livestream workshop session bringing together industry and Google ads PMax experts.

Register now