Sådan når du ud til de rette mobilappbrugere: Googles optimale løsninger

Upload af forskellige aktiver, der kan hjælpe din universelle appkampagne med at oprette annoncer

Aktiver til annoncemateriale er de ingredienser, universelle appkampagner bruger til at oprette annoncer. Start hver universel appkampagne med en blanding af aktiver til annoncemateriale fordelt på tekst, video og billeder. Varierede aktiver giver universelle appkampagner flere valgmuligheder, når en annonce skal tilpasses bestemte personer.

Lav bred målretning mod lande med sproget i dine annoncer

Google Ads oversætter ikke dine annoncer, så du skal vælge det rigtige sprog, når du opretter kampagnen. Vælg derefter alle lande med folk, der taler det pågældende sprog. Bred målretning giver universelle appkampagner mulighed for at finde flere brugere og opnå dit mål – og dermed øge de konverteringsdata, som Google Ads kan lære af.

Universelle appkampagner kan automatisk oprette billed- og videoaktiver ved hjælp af indhold fra siden med din appfortegnelse, men dit langsigtede mål bør være at levere det maksimale antal aktivtyper, der er tilladt i universelle appkampagner.

Læs videre for at se, hvordan du gør hver aktivtype så nyttig som muligt for universelle appkampagner:

Skriv uafhængige tekstlinjer med varierende længde

Teksten bliver brugt i annoncer med forskellige tegnbegrænsninger for tekst på Google Søgenetværk og Google Displaynetværk.

• Skriv enkeltstående udsagn på hver tekstlinje med korrekt grammatik, stavning og tegnsætning. Google Ads blander automatisk udsagnene for at skabe den bedste annonce.
  • Fokuser på ét salgsargument i hvert udsagn.
Tilføj engagerende videoer i forskellige længder og billedformater

Videoaktiver bruges i annoncer, der vises på YouTube og Google Displaynetværk. Hvis der er for få videoaktiver, kan det begrænse universelle appkampagners mulighed for at vise annoncer på visse placeringer på YouTube og Google Displaynetværk.

• Upload videoer, der varierer mellem 10 og 30 sekunders længde. Seerne kan være mere eller mindre opmærksomme, alt efter hvad de laver, når de ser din annonce.
  • Tilføj videoaktiver i forskellige billedformater: Liggende format (16:9), stående format (2:3) og kvadrat (1:1) til de forskellige måder, folk holder deres enheder på, når de ser video.
  • Sørg for, at videoen fanger seerens opmærksomhed med det samme.
  • Medtag en opfordring til handling i starten. Gør tydeligt opmærksom på, hvad du gerne vil have, at brugeren skal gøre som det næste.
Upload billeder i høj opløsning i de mest populære annoncestørrelser på Google Displaynetværk

Dine billedaktiver bliver brugt til at oprette annoncer til Google Displaynetværk.

• Fokusér hvert billedaktiv på én del af din app ad gangen.
  • Prioriter disse populære størrelser på Google Displaynetværk, og brug den dobbelte pixeltæthed af det, der er angivet nedenfor. Upload f.eks. et billede på 640x100 i stedet for 320x50. Dette giver universelle appkampagner mulighed for at vise billeder i højere kvalitet i dine annoncer.
Type Anbefalede dimensioner
Billede i liggende format 1.200 x 628
Mellemliggende annonce i stående format 320 x 480
Mellemliggende annonce i liggende format 480 x 320
Kvadrat 300 x 250
Banner 1 300 x 50
Banner 2 320 x 100
Banner 3 320 x 50
Leaderboard 728 x 90
Tablets 1.024 x 768 og 768 x 1.024

Tilmeld dig nyhedsbrevet med optimale løsninger for at få avancerede Google Ads-tips og -opdateringer sendt direkte til din indbakke.