Nå ud til de ønskede kunder med de rette søgeord

Officiel vejledning i effektiv søgeordsmålretning og -administration i Google Ads.

Best Practices logo

Læs disse optimale løsninger fra Google i brugen af Google Ads-søgeord. De er designet til at hjælpe dig med at nå ud til de rigtige kunder og øge væksten i din virksomhed.

1. Tilpas søgeordene til dine forretningsmål

• Tænk holistisk på, hvordan kunderne kan komme i kontakt med dig.

Hvorfor? Dine søgeord skal afspejle alle de forskellige typer af brugerforespørgsler, der kan hjælpe en bruger med at finde dig, når der søges efter det, du tilbyder.

• Tilpas dine søgeord og administrationen heraf til dine overordnede forretningsmål.

Hvorfor? Forskellige søgeord har forskellige formål, og de skal vurderes i forhold til det mål, der er mest relevant i forhold til deres formål.

Kom godt i gangFøj nye søgeord til din konto.

• Analysér din søgeordsliste, og slet søgeord med en lav søgevolumen.

Hvorfor? Skab overblik. Der er ingen grund til at have søgeordene, hvis de alligevel ikke genererer nogen trafik til dig.

Kom godt i gangFjern søgeord med lav søgevolumen fra din konto.

Læs mere om, hvordan du tilpasser søgeordene til dine forretningsmål.

2. Find nye målretningsmuligheder i Google Ads

• Brug dynamiske søgeannoncer til at strømline kontoadministrationen.

Hvorfor? Slip for at skulle bruge tid på løbende opdateringer af dine søgeordslister, hver gang du ændrer dit website.

Kom godt i gang: Få flere oplysninger om, hvordan du opretter dynamiske søgeannoncer.

Læs mere om, hvordan du finder nye målretningsmuligheder.

3. Udvid rækkevidden af eksisterende søgeord

• Maksimer tilstedeværelsen af dine søgeord ved at forbedre deres annoncerangering.

Hvorfor? Tilføjelse af nye målretningsmuligheder er ikke den eneste måde at øge volumen på. Et mere "aggressivt" bud kombineret med annoncer af højere kvalitet kan være med til at øge volumen for eksisterende søgeord.

Kom godt i gang: Start med at forbedre din annoncerangering ved at ændre dine bud og din annoncetekst.

• Udvid din rækkevidde til brugere, der ikke er på google.dk, ved at målrette mod søgepartnere.

Hvorfor? Få større volumen ud fra det samme sæt af søgeord på din konto.

Kom godt i gangInkluder søgepartnere i en eksisterende søgekampagne.

Læs mere om, hvordan du udvider rækkevidden for eksisterende søgeord.

4. Juster din trafik med negative søgeord

• Tilføj negative søgeord som en fast del af vedligeholdelsen af din Google Ads-konto.

Hvorfor? Spar penge ved at undgå klik fra personer, der alligevel ikke køber noget.

Kom godt i gang: Føj negative søgeord til dine kampagner på Søgenetværket og Displaynetværket.

• Sørg for kun at bruge negative søgeord de steder, hvor de har den største effekt, som det også er tilfældet med dine primære søgeord.

Hvorfor? Din kontos "helbredstilstand" afhænger af kvaliteten (og ikke kvantiteten) af dine negative søgeord.

Kom godt i gangOpret en liste med negative søgeord, der skal anvendes på tværs af flere kampagner.

Læs mere om justering af din trafik ved hjælp af negative søgeord.

Tilmeld dig nyhedsbrevet med tips og tricks for at få avancerede Google Ads-tips og -opdateringer sendt direkte til din indbakke.