Arribar als clients amb les paraules clau adequades

Guia oficial per aconseguir la màxima eficàcia en la segmentació per paraules clau i la gestió d'aquestes paraules a Google Ads

Best Practices logo

Consulteu aquestes pràctiques recomanades de Google sobre paraules clau de Google Ads, que estan pensades per ajudar‑vos a arribar als clients adequats i a fer créixer la vostra empresa.

1. Alinear les paraules clau amb els objectius empresarials

• Penseu globalment com us poden trobar els clients

Per què: les paraules clau han de reflectir els diferents tipus de consultes d'usuari que poden ajudar algú a trobar-vos quan cerca allò que oferiu.

• Alineeu les paraules clau i la manera de gestionar-les amb els objectius empresarials generals.

Per què: cada paraula clau té el seu propòsit; per tant, cal associar-la a l'objectiu que més s'ajusti a aquest propòsit.

Per començarafegiu paraules clau noves al compte.

• Analitzeu la llista de paraules clau i suprimiu-ne les que tenen un volum de cerques baix.

Per què: per simplificar l'organització del compte. Si hi ha paraules clau que no generen gens de trànsit, no cal conservar-les.

Per començartraieu del compte les paraules clau amb un volum de cerques baix.

Obteniu més informació sobre com podeu adaptar les paraules clau als objectius empresarials.

2. Trobar noves oportunitats de segmentació a Google Ads

• Utilitzeu anuncis dinàmics de cerca per simplificar la gestió del compte.

Per què: així no caldrà que actualitzeu les llistes de paraules clau cada cop que modifiqueu el lloc web.

Per començar: obteniu informació sobre com podeu crear anuncis dinàmics de cerca.

Obteniu més informació sobre com podeu trobar noves oportunitats de segmentació.

3. Ampliar l'abast de les paraules clau existents

• Milloreu el rànquing d'anunci per maximitzar la presència de les paraules clau.

Per què: afegir opcions de segmentació noves no és l'única manera d'incrementar el volum. Una oferta més agressiva, combinada amb anuncis de més qualitat, pot generar més trànsit per a les paraules clau existents.

Per començar: milloreu el rànquing d'anunci canviant les ofertes i el text dels anuncis.

• Orienteu les paraules clau als partners de cerca per arribar a usuaris que no siguin a Google.com.

Per què: obteniu més trànsit a partir del mateix conjunt de paraules clau del compte.

Per començarincloeu els partners de cerca a una campanya de cerca existent.

Obteniu més informació sobre com podeu ampliar l'abast de les paraules clau existents.

4. Definir millor el trànsit amb paraules clau negatives

• Afegiu paraules clau negatives com a pràctica habitual de manteniment del compte de Google Ads.

Per què: podeu estalviar diners si eviteu els clics dels usuaris que no s'han de convertir en clients.

Per començar: afegiu paraules clau negatives a les campanyes de cerca i de display.

• Centreu la gestió de les paraules clau negatives als llocs on siguin més eficaces, tal com feu amb les paraules clau principals.

Per què: per mantenir el compte en bon estat, heu d'afegir paraules clau negatives que siguin eficaces, però no exhaustives.

Per començarcreeu una llista de paraules clau negatives per aplicar‑les a diverses campanyes.

Obteniu més informació sobre com podeu definir millor el trànsit amb paraules clau negatives.

Subscriviu-vos al butlletí d'informació de pràctiques recomanades per rebre per correu electrònic novetats i consells avançats sobre Google Ads.
Ha estat útil?
Com ho podem millorar?

Necessites més ajuda?

Inicia la sessió per obtenir opcions d'assistència addicionals que et permetin resoldre el problema ràpidament