Sådan når du ud til de rette kunder på Søgning

Optimale løsninger til, hvordan du når ud til flere relevante kunder med det rette budskab via søgeautomatisering i Google Ads.

Automatisering kan hjælpe dig med at opnå bedre resultater for din virksomhed. Google Ads er designet til at hjælpe dig med at bruge mindre tid på administration af dine annoncer, så du kan bruge mere tid på din virksomhed. Vi anbefaler derfor, at du bruger en kombination af bredt match, Smart Bidding og responsive søgeannoncer. Annoncører, der skifter fra udvidede tekstannoncer til responsive søgeannoncer og bruger de samme aktiver i kampagner, hvor der også bruges bredt match og Smart Bidding, opnår i gennemsnit 20 % flere konverteringer til en tilsvarende pris pr. konvertering.1

Se denne vejledning for at få et overblik over, hvordan søgeautomatisering fungerer.

Icon of a bubbling beaker

1. Tilpas din søgeordsstrategi til din budgivning

Gruppér dine kampagner efter dit budgivningsmål, og vælg derefter dine søgeordsmatchtyper.

Årsag: Dit budgivningsmål afgør, hvilke søgeordsmatchtyper der fungerer bedst for dig. Hvis du kan måle dine konverteringer nøjagtigt og bruge en konverteringsbaseret Smart Bidding-strategi, f.eks. Maksimér antal konverteringer med en mål-CPA eller Maksimér konverteringsværdi med et mål-ROAS, giver bredt match dig størst rækkevidde og flest konverteringer inden for dine mål. Hvis du har andre budgivningsmål, f.eks. Måleksponeringsandel, kan det være en god idé at bruge sætningsmatch eller eksakt match.

Få flere oplysninger på side 15 i denne vejledning.

Casestudie

Meeting Group logo

Meetic Group (en del af Match Group), der er en førende onlinedatingtjeneste, havde problemer med at udnytte efterspørgslen, da denne kategori hovedsageligt består af søgninger med længere søgeudtryk. Virksomheden testede bredt match med Smart Bidding for at nå alle relevante søgninger uden at skulle bruge en masse tid på annonceadministration, og de oplevede en stigning i antallet af konverteringer på 70 %, samtidig med at de opfyldte deres CPA-mål. Audrey Rebelo, der er chef for Søgning, siger: "Bredt match er blevet et af vores strategiske værktøjer til at skabe vækst i vores søgeaktiviteter."

Gears icon

2. Brug søgeautomatisering for at opnå størst mulig rækkevidde, relevans og effektivitet for dine annoncer

Brug bredt match sammen med Smart Bidding for at nå flere relevante søgninger, som forventes at være effektive i forhold til dine mål for virksomheden.

Årsag: Bredt match er den eneste matchtype, der bruger alle de signaler, der er tilgængelige i Google Ads, til at forstå hensigten med både brugerens søgning og dit søgeord. På samme tid skal der også være fleksibilitet til at finde det match, der er mest relevant, og som er mest effektivt for dig. Smart Bidding sikrer, at du i alle de relevante søgninger, du kan nå ud til med bredt match, kun konkurrerer i de rigtige auktioner med det rigtige bud for den rigtige bruger.

Annoncører, som ændrer deres eksakt matchende søgeord til bredt match i kampagner, der bruger mål-CPA, kan i gennemsnit få 35 % flere konverteringer. Og kampagner, der bruger mål-ROAS, opnår i gennemsnit en 20 % højere konverteringsværdi.2

Få flere oplysninger på side 11 i denne vejledning.

Du kan nemt teste bredt matchende søgeord på siden Anbefalinger.

Årsag: Kør en test for at se, om bredt match forbedrer effektiviteten af dine kampagner. Hvis du bruger Smart Bidding, identificerer vi eksisterende søgeord, der sandsynligvis vil forbedre effektiviteten, hvis du ændrer dem til bredt match, og viser dig automatisk disse muligheder på siden Anbefalinger på din konto. Du kan også teste effektiviteten af disse bredt matchende søgeord ved at oprette et eksperiment direkte i anbefalingen.

Få flere oplysninger på side 13 i denne vejledning.

Brug responsive søgeannoncer med bredt match og Smart Bidding for at opnå visning til flere brugere og tilpasse dig ændringer i forbrugeradfærden.

Årsag: Denne kombination hjælper dig med at nå ud til de rette kunder med det rette budskab til den rette pris, uanset hvordan de søger. Bredt match når ud til alle de søgninger, som eksakt match og sætningsmatch kan nå ud til – og mere. Responsive søgeannoncer opretter automatisk relevante annoncer for hver af disse søgninger. Og Smart Bidding tilpasser bud for hver eneste forespørgsel – ikke kun for hvert søgeord.

Få flere oplysninger på side 23 i denne vejledning.

Casestudie

Tails.com logo

Ved hjælp af en kombination af bredt match, Smart Bidding og responsive søgeannoncer har tails.com, som har base i Storbritannien, øget antallet af tilmeldinger i Tyskland fra sine generiske søgekampagner med 182 % og samtidig øget antallet af klik med 258 %.

Se deres historie:

Magnifying glass with a star in it

3. Gør din kontostruktur enklere

Brug kun Smart Bidding med kampagner med bredt match, da dette gør det lettere at administrere dine konti.

Årsag: Smart Bidding fungerer bedst, når det er muligt at optimere mod dine mål med så stor fleksibilitet som muligt. Og da Google Ads-budgivningsalgoritmerne lærer på forespørgselsniveau i stedet for på søgeordsniveau, anvender vi ganske enkelt det, vi har lært, på tværs af din konto, hvis en søgeforespørgsel allerede er blevet matchet med søgeord andre steder i dine kampagner. Det betyder, at du kan forenkle dine konti ved at bruge bredt match til effektivitetsbaserede søgeord.

Få flere oplysninger på side 16 i denne vejledning.

Gruppér dine søgeord i annoncegrupper og kampagner med lignende temaer

Årsag: Dette gør det nemmere for Google at forstå dine søgeord, vælge det bedste og afgøre, hvilken annonce der skal vises for hver enkelt søgeforespørgsel.

Få flere oplysninger på side 22 i denne vejledning.

Få flere oplysninger om optimale løsninger med hensyn til automatisering af søgeannoncer.

1. Interne Google-data fra hele verden (perioden fra 3/6/2021 til 12/6/2021)
2. Interne Google-data, juli 2021

Tilmeld dig nyhedsbrevet med tips og tricks for at få avancerede Google Ads-tips og -opdateringer sendt direkte til din indbakke.