Tips til optimering af onlinesalget

Sådan optimerer du din kampagne til onlinesalg

Juster dit bud manuelt for at få større kontrol

Hvis du ikke har prøvet Google Ads før, er automatisk budgivning en nem måde at administrere dine bud for pris pr. klik (CPC, cost-per-click). Efterhånden som du får mere detaljeret indsigt i, hvad der fungerer for dig, vil du muligvis gerne have større kontrol med dine bud. I dette tilfælde kan du overveje at skifte til manuel budgivning, som giver dig mulighed for at justere budbeløb for individuelle annoncegrupper eller søgeord.

Med manuel CPC-budgivning kan du finjustere dine maksimale CPC-bud. Hvis du konstaterer, at visse søgeord er mere profitable end andre, kan du byde mere strategisk på disse søgeord. Sådan gør du:

• Vis dine annoncer på den første side: For at øge chancerne for, at dine annoncer vises på den første side, skal du sikre dig, at dine bud er de samme som eller højere end de estimerede bud for første side. En konkurrencedygtig budgivning spiller en vigtig rolle i forbindelse med at få vist dine annoncer på de mest iøjnefaldende placeringer.
  • Brug budjusteringer til at hæve eller sænke dine bud: En budjustering udgør en procentvis ændring i dine bud. Du kan hæve eller sænke alle buddene i din kampagne, så dine bud bliver mere eller mindre konkurrencedygtige på forskellige enheder, lokationer og tidspunkter på dagen.

Få flere oplysninger om, hvordan du redigerer dine bud manuelt eller angiver budjusteringer.

Vælg søgeord, der når ud til kvalificerede købere

Hvis du optimerer din søgeordsliste, bliver det lettere for dig at nå ud til de mest interesserede kunder, begrænse dine omkostninger og øge dit investeringsafkast.

Her er nogle tips til, hvordan du vælger de rigtige søgeord for at øge salget:

• Juster søgeordene til dit produktudbud: Husk at medtage dine kerneprodukter som søgeord. Når kunderne er klar til at foretage et køb, søger de efter et bestemt produkt, så ting som produktnavne og modeller er velegnede som søgeord.
  • Forstå kundernes undersøgelses- og købsproces: Prøv at få en forståelse af, hvilket trin i købscyklussen en bruger er i. Medtag ord som køb eller køb nu for at målrette mod seriøse købere. Hvis du gerne vil bortfiltrere undersøgelsesorientrede søgninger, kan du tilføje negative søgeord såsom anmeldelse, bedømmelse, sammenlign eller sammenligning.
  • Brug negative søgeord: Negative søgeord giver dig mulighed for at bortfiltrere klik, der ikke er så værdifulde for dig. Der er to primære værktøjer, som du kan bruge til at finde negative søgeord – Søgeordsplanlægning og rapporten Søgetermer. Du finder måske ud af, at navnet på dine produkter også er navnet på et band. I dette tilfælde kan du tilføje negative søgeord såsom koncert, billet, sang, album eller mp3.
  • Brug de rette matchtyper: Hvis du bruger bredt match, giver dette dig mulighed for at registrere en lang række søgeforespørgsler, mens du bruger eksakt match ellersætningsmatch, hvilket giver dig en mere præcis målretning. Hvis du ved, at en bestemt forespørgsel bruges ofte, kan det hjælpe dig med at administrere trafikken for den, hvis du tilføjer den som et søgeord med eksakt match eller sætningsmatch.

Få flere oplysninger om søgeordsstrategier med Gode råd om søgeord:

Opret annoncer, der appellerer til potentielle købere

En succesfuld annonce er relevant og effektiv. Den viser det rette budskab på det rette tidspunkt og motiverer kunderne til at foretage et køb med en stærk opfordring til handling.

Her er nogle tips til, hvordan du skriver effektive annoncetekster:

• Skil dig ud fra konkurrenterne: Brug værktøjet til forhåndsvisning og diagnose af annoncer for at se, hvilke annoncer der vises for en bestemt søgning. Din annoncetekst skal hurtigt forklare det helt særlige ved din virksomhed, så det kan være en rigtig god idé at fremhæve konkurrencedygtige priser og særlige kampagnetilbud.
  • Fremhæv det, som kunden får ud af det: Giv kunderne et større incitament til at foretage et køb ved at fortælle dem, hvad de får ud af at vælge din virksomhed.
  • Vær "kort og kontant": Fokuser på 1-2 salgsargumenter for at maksimere effekten. Hvis du bruger for mange salgsargumenter i din annoncetekst, risikerer budskabet at gå tabt.
  • Brug en landingsside, der øger salget: Din annonce skal føre kunderne direkte til en side, hvor de kan købe det produkt, du annoncerer for. Prøv at se det på denne måde: Forbindelsen mellem din annonce og landingssiden er det, der bygger bro mellem en potentiel kunde og et køb. Jo tættere de er integreret, desto større er chancen for at opnå et salg.
  • Vis sæsontilpassede annoncer: Tilpas annoncerne, så de passer til årstiden og den kampagne, du kører. Udnyt årstiderne (sommer, vinter, skolestart) og særlige dage (valentinsdag, halloween osv.) til at promovere dine produkter.
  • Brug stort begyndelsesbogstav i alle ord: Hvis du bruger stort begyndelsesbogstav i alle ord, kan det hjælpe dig med at øge klikfrekvensen.
  • Brug annonceaktiver til at forbedre din annonce: Udnyt fordelene ved annonceaktiver til at vise ekstra oplysninger om din virksomhed.

Få flere oplysninger om optimale løsninger i forbindelse med annoncetekst med Annoncemateriale, der "klikker".