Implementatieverzoek voor meting door derden

Gebruik dit formulier om hulp te vragen bij de implementatie van een meetoplossing van derden (bijvoorbeeld pixels of advertentietags) voor uw display- en videocampagnes.

Opmerking: Vanaf 11 maart 2024 kunt u in uw Google Ads Editor-account wijzigingen aanbrengen op account- en campagneniveau in de instellingen voor meting door derden. Kom meer te weten over hoe u instellingen voor meting door derden in YouTube bewerkt met Google Ads Editor.

Vanaf 11 mei 2024 worden services voor de implementatie van meerdere campagnes beëindigd.

U kunt support voor de implementatie aanvragen in de volgende talen: Chinees, Engels, Japans, Portugees en Spaans. Andere talen worden niet ondersteund in het formulier.

Alle componenten en toewijzingsinstructies moeten worden ingediend via de volgende templates:

Display-campagnes

Videocampagnes

Metingen door derden aanzetten voor YouTube:

Google Ads accepteert geen trackingpixels van derden meer voor YouTube-metingen. Bekijk meer informatie over de wijzigingen in metingen door derden en volg de 2 stappen in zijn geheel om metingen door derden aan te zetten voor YouTube.

We aren’t able to add third-party click tracking to your ads. You can add third-party click tracking by modifying the tracking template in Google Ads. Your ad tags and pixels need to comply with our requirements for third-party ad serving. You can also check your ad tag using the Ad Validator.