Tietoja aktivoitumisten raportoimisesta

Tilastotaulukoiden Aktivoitumiset-sarakkeiden avulla voit mitata käyttäjien interaktioita näyttämiesi lightbox-mainosten, videomainosten, sovelluksen videomainosten ja Showcase Shopping ‑mainosten kanssa.

Interaktioita tapahtuu, kun asiakkaat tekevät seuraavia toimia alla eriteltyjen mainostyyppien yhteydessä:

• Lightbox-mainokset: Interaktio tapahtuu, kun mainos laajennetaan.

• Videomainokset: Interaktio tapahtuu, kun mainoksen sellaista elementtiä käytetään, joka ei siirrä käyttäjää ulkoiselle sivulle (esimerkiksi tiiserin tai kortin laajentamiskuvakkeen klikkaus).

• Sovelluksen videomainokset: Käyttäjä katsoo videomainosta 10 sekuntia (tai loppuun asti, jos mainos on tätä lyhyempi) tai klikkaa videomainosta.

• Showcase Shopping ‑mainokset: Käyttäjä klikkaa mainoksessa näkyvää tuotetta.

Aktivoitumismittarit

Mittari Merkitys Käytettävissä lightbox-mainoksissa Käytettävissä showcase-mainoksissa
Aktivoitumiset Mainos saa katsojan toimimaan Yes Yes
Aktivoitumisprosentti Niiden kertojen määrä, jolloin mainoksesi sai katsojan toimimaan, jaettuna mainoksen näyttökertojen (eli impressioiden) määrällä Yes Yes
Keskimääräinen CPE-hinta (Showcase Shopping ‑mainoksilla tämä näkyy "Keskim. CPC" ‑sarakkeessa) Keskimääräinen summa, joka sinulta on veloitettu mainoksessasi näkyvien tuotteiden klikkauksista Yes Yes
Klikkaukset Sivustolle johtaneiden klikkausten määrä Yes Yes
Ilmaiset klikkaukset Aloitussivulle johtaneet lightbox-mainoksen klikkaukset, jotka aiemmin ilmoitettiin Ilmaiset klikkaukset ‑raportissa, ilmoitetaan nyt Klikkaukset-sarakkeessa. Yes No

Showcase Shopping ‑mainosten mittarit näkyvät Mainokset- tai Mainosryhmät-sivulla.

Sinun on ehkä lisättävä osa näistä sarakkeista, jotta ne näkyvät tilastotaulukossasi. Lue lisää sarakkeiden lisäämisestä.