Tietoja interaktioiden raportoimisesta

Tilastotaulukoiden Interaktiot-sarakkeiden avulla voit mitata ihmisten interaktioita lightbox-mainostesi, videomainostesi, sovelluksen videomainostesi ja Showcase Shopping ‑mainostesi kanssa.

Interaktioita tapahtuu, kun asiakkaat tekevät seuraavia toimia alla eriteltyjen mainostyyppien yhteydessä:

• Lightbox-mainokset: Interaktio tapahtuu, kun mainos laajennetaan.

• Videomainokset: Interaktio tapahtuu, kun mainoksen sellaista elementtiä käytetään, joka ei siirrä käyttäjää ulkoiselle sivulle (esimerkiksi tiiserin tai kortin laajentamiskuvakkeen klikkaus).

• Sovelluksen videomainokset: Aktivoituminen tapahtuu, kun Videomainosta katsotaan 10 sekuntia (tai mainos katsotaan loppuun asti, jos se kestää alle 10 sekuntia) tai Videomainosta klikataan.

• Showcase Shopping ‑mainokset: Aktivoituminen tapahtuu, kun mainos laajennetaan ja sen parissa vietetään 10 sekuntia tai kun mainosta klikataan, ennen kuin 10 sekuntia on kulunut.

Aktivoitumismittarit

Tieto Merkitys Käytettävissä lightbox-mainoksissa Käytettävissä showcase-mainoksissa
Interaktiot Interaktio lasketaan, kun joku laajentaa mainoksesi ja käyttää 10 sekuntia mainoksen parissa tai klikkaa sitä. Yes Yes
Interaktioprosentti Mainoksen laajennuskertojen määrä jaettuna mainoksen näyttökertojen (eli impressioiden) määrällä Yes Yes
Keskimääräinen CPE-hinta (näkyy Showcase Shopping ‑mainosten Keskim. CPC ‑sarakkeessa) Keskimääräinen hinta, joka sinulta on veloitettu mainoksesi yhdestä laajennuskerrasta Yes Yes
Klikkaukset Sivustolle johtaneiden klikkausten määrä Yes Yes
Ilmaiset klikkaukset Aloitussivulle johtaneet lightbox-mainoksen klikkaukset, jotka aiemmin ilmoitettiin Ilmaiset klikkaukset ‑raportissa, ilmoitetaan nyt Klikkaukset-sarakkeessa. Yes No

Showcase Shopping ‑mainosten tiedot näkyvät Mainokset- tai Mainosryhmät-sivulla. Showcase Shopping ‑mainosten tietoja ei näytetä Tuotteet- tai Tuoteryhmät-sivun sarakkeissa.

Sinun on ehkä lisättävä osa näistä sarakkeista, jotta ne näkyvät tilastotaulukossasi. Lue lisätietoja sarakkeiden lisäämisestä.