Konverteringsside

Dette er en side på nettstedet ditt der brukere havner etter å ha utført en verdifull handling, for eksempel en side der kjøp bekreftes. Finn ut hvordan du kan konfigurere konverteringssporing på nettsteder

• Folk bør først komme til denne siden på nettstedet ditt etter at de har fullført en konvertering – en handling du betrakter som verdifull for bedriften din, for eksempel et kjøp eller en registrering. Som eksempler på konverteringssider kan vi nevne bekreftelsessider eller sider med takkemeldinger til kundene.
  • Når du bruker konverteringssporing, må du velge en konverteringsside, og der må du sette inn konverteringstaggen du får av Google.
  • Du kan spore så mange konverteringssider du vil, men sørg for at kundene får tilgang til hver av disse sidene først etter at de har utført den ønskede handlingen på nettstedet, for eksempel etter at de har kjøpt noe eller registrert seg for et nyhetsbrev.

Link til beslektet innhold