Konverteringsside

En side på nettstedet ditt der brukeren havner etter å ha utført en verdifull handling, for eksempel en side for kjøpsbekreftelse.

• Folk kommer til denne siden på nettstedet ditt først etter at de har fullført en konvertering – en handling du betrakter som verdifull for bedriften din, for eksempel et kjøp eller en registrering. Eksempler på konverteringssider er en bekreftelsesside eller en side med en takkemelding til kunden.
  • Når du bruker konverteringssporing, velger du en konverteringsside der du legger til konverterings-taggen du får fra Google.
  • Du kan spore så mange konverteringssider du vil, men sørg for at kunder får tilgang til hver av disse sidene først etter at de har foretatt den ønskede handlingen på nettstedet ditt, for eksempel et kjøp eller en registrering for et nyhetsbrev.

Om konverteringssporing