Konversiosivu

Konversiosivu tarkoittaa sivustosi sivua, jolle käyttäjä siirtyy suoritettuaan jonkin arvokkaan toiminnon. Konversiosivu voi olla esimerkiksi ostoksen vahvistussivu.

• Käyttäjien pitäisi päätyä sivustosi tälle sivulle ainoastaan silloin, kun he ovat tuottaneet konversion eli suorittaneet jonkin liiketoiminnallesi arvokkaan toiminnon, kuten ostoksen tai rekisteröitymisen. Konversiosivu voi olla esimerkiksi vahvistussivu tai kiitossivu.
  • Jos käytät konversioseurantaa, saat Googlelta seurantatagin, jonka voit lisätä valitsemallesi konversiosivulle.
  • Voit asettaa seurantaan niin monta konversiosivua kuin haluat. Varmista kuitenkin, että asiakkaat pääsevät kyseisille sivustosi sivuille ainoastaan tehtyään toivotun toiminnon, kuten ostoksen tai uutiskirjeen tilauksen.

Tietoja konversioseurannasta