Studievejledning til Mobile Advertising-vurdering

Om sporing af opkaldskonverteringer

Hvis telefonopkald er vigtige for din virksomhed, kan du bruge konverteringssporing til at se, hvor effektive dine annoncer er til at generere forskellige typer telefonopkald via annonceklik.

Fordele

• Se, hvilke søgeord, annoncer, annoncegrupper og kampagner der er bedst til at tiltrække de mest værdifulde telefonopkald til din virksomhed.
  • Du kan få finde frem til dit investeringsafkast, så du kan træffe mere velovervejede beslutninger med hensyn til dine annonceudgifter.
  • Brug automatiske budstrategier, f.eks. mål-CPA, der automatisk optimerer dine kampagner ud fra dine forretningsmæssige mål.

De forskellige typer opkaldskonverteringer, du kan spore

Nedenfor er beskrevet 5 måder at spore konverteringer via telefonopkald på, samt hvordan du konfigurerer sporing af konverteringer via telefonopkald.

• Opkald fra annoncer: Spor opkald, der er foretaget direkte fra opkaldsannoncer eller aktiver til opkald eller lokationer i dine annoncer. Du angiver en minimumslængde for opkald, og hvert opkald, der varer så længe, tælles som en konvertering.
  • Opkald til et telefonnummer på dit website: Spor opkald, der foretages, når nogen klikker på din annonce og derefter foretager et opkald til det viderestillingsnummer, som vi viser på dit website. Du angiver en minimumslængde for opkald, og hvert opkald, der varer så længe, tælles som en konvertering.
  • Klik på et nummer på dit mobilwebsite: Spor opkald, der foretages, når nogen klikker på din annonce og derefter klikker på et telefonnummer, en knap eller et link på mobilversionen af dit website. I disse tilfælde kan vi kun spore disse klik, ikke selve telefonopkaldene.
  • Klik på opkaldsannoncer og -aktiver: Spor klik på opkaldsannoncer og-aktiver uden brug af et Google-viderestillingsnummer. I dette tilfælde tæller et klik på en opkaldsannonce eller -aktiv som en konvertering, hvis Google vurderer, at der er foretaget et relevant telefonopkald efter klikket på din annonce.
  • Importér opkaldskonverteringer: Importér opkaldskonverteringer, der er sporet via et andet system, i Google Ads. Denne metode giver dig større kontrol over, hvilke opkald der tælles som konverteringer. Du kan for eksempel vælge udelukkende at spore opkald som konverteringer, når de indeholder salg, og inkludere værdien af disse salg. Dette giver dig flere oplysninger om, hvilke annoncer der giver din virksomhed de mest værdifulde opkald. For at kunne importere opkaldskonverteringer skal du spore opkaldsoplysningerne via et andet system, f.eks. et kundestyringssystem (CRM-system), og importere oplysningerne i Google Ads. Få flere oplysninger om import af opkaldskonverteringer

For at kunne spore opkaldskonverteringer fra annoncer og fra et website og importere alle opkaldskonverteringer skal du bruge Google-viderestillingsnumre.

Google-viderestillingsnumre er i øjeblikket tilgængelige i disse lande.

Sikkerhed og privatlivsbeskyttelse i forbindelse med konverteringssporing

Vi har indført strikse sikkerhedsstandarder, og i Google Ads indsamles der kun data på websites og i apps, hvor du har konfigureret sporing.

Sørg for at give brugerne klare og udførlige oplysninger om, hvilke data der indsamles via dine websites, apps og andre ejendomme, og for at indhente samtykke til denne indsamling, hvis det er et lovkrav, eller hvis der stilles krav om det i Google-politikker vedrørende brugersamtykke, eksempelvis Googles samtykkepolitik for brugere i EU.