Sobre els recursos de fragment de lloc dinàmic

Els fragments de lloc dinàmics són un tipus de recurs que mostra automàticament detalls addicionals sobre el lloc web amb els anuncis i ajuda els usuaris a obtenir més informació de l'empresa. Aquests fragments no requereixen cap configuració i donen al sistema més oportunitats per mostrar recursos amb els anuncis.

Abans de començar

Per obtenir més informació, consulteu l'article sobre els recursos de trucada o, més específicament, l'article sobre els recursos automatitzats del nivell de compte.

Com funcionen

Quan els usuaris cerquen informació a Google, és possible que se'ls mostrin anuncis i resultats de cerca de pàgines web similars o relacionades. Per ajudar-los a decidir si el vostre lloc web conté informació que els pot interessar, els anuncis poden incloure informació addicional sobre els productes i serveis que oferiu al lloc web.

La informació que es mostra als fragments de l'anunci reflecteix les categories del contingut que es troba al vostre lloc web.

Avantatges

A continuació us indiquem els avantatges dels fragments de lloc dinàmics:

• Ofereixen als usuaris més informació sobre els vostres productes i serveis sense canviar res: juntament amb l'anunci, es pot mostrar automàticament informació addicional extreta de l'anàlisi que fem del vostre lloc web, sense que hàgiu de fer res més ni de gestionar l'anunci.
  • És possible que millorin el retorn de la inversió: la informació addicional sobre el lloc web que es mostra als anuncis pot augmentar-ne la rellevància i la ràtio de clics d'entrada. D'aquesta manera, és possible que milloreu el retorn de la inversió, ja que us centreu a atreure clics dels visitants que puguin estar més interessats en allò que oferiu.

Quan es poden mostrar amb els anuncis

Pot ser que els anuncis mostrin automàticament fragments de lloc dinàmics si són aptes i la pàgina de destinació conté una categoria que coincideix amb la cerca. Els fragments de lloc dinàmics només es mostren quan s'espera que potenciïn el rendiment de l'anunci i poden aparèixer al costat dels fragments de lloc creats manualment o en lloc d'aquests fragments. Podeu controlar quins fragments de lloc es difonen posant en pausa o traient fragments de lloc dinàmics concrets. Més informació sobre com es poden treure recursos

Exemple

Quan un usuari fa servir Google per cercar aparells electrònics, pot ser que es difongui un anunci d'Acme Electronics amb fragments de lloc dinàmics. Aquests fragments poden mostrar detalls addicionals sobre el contingut que s'ha trobat a la pàgina de destinació de l'anunci, com ara marques o subcategories concretes d'aparells electrònics.

Quant costen els fragments de lloc dinàmics

Mostrar fragments de lloc dinàmics a les campanyes no té cap cost, però se us cobrarà, com de costum, pels clics que es facin a l'anunci.

Per què els fragments de lloc dinàmics no es mostren

Tingueu present que els anuncis no sempre mostren fragments de lloc dinàmics. A més, quan es mostren, la informació que inclouen i la seva longitud poden variar. Tenim en compte diversos factors a l'hora de determinar si els fragments de lloc dinàmics es mostraran amb els vostres anuncis, com ara si altres recursos també són aptes per mostrar-s'hi. Normalment, els fragments de lloc dinàmics no determinen si es mostren altres recursos a l'anunci o no. Tanmateix, en el cas que el rendiment d'un altre recurs que acompanyi els anuncis sigui millor que el dels fragments de lloc, el més probable és que es mostri el recurs en qüestió, en lloc dels fragments.

Rendiment i informes

Podeu veure dades de rendiment de fragments de lloc concrets a Google Ads seguint aquestes instruccions:

1. Al compte de Google Ads, feu clic a la icona Campanyes Campaigns Icon.
  2. Al menú de seccions, feu clic al menú desplegable Recursos.
  3. Feu clic a Recursos.
  4. Feu clic a la capçalera de la targeta de resum Fragment de lloc corresponent al tipus de recurs.
  5. Filtreu per "Font" i trieu "Creat automàticament".

Posar en pausa o treure fragments de lloc dinàmics concrets

Nota: les instruccions de més avall formen part del disseny nou de l'experiència d'usuari de Google Ads. Per utilitzar el disseny anterior, feu clic a la icona "Aparença" i seleccioneu Utilitzeu el disseny anterior. Si feu servir la versió anterior de Google Ads, reviseu el Mapa de referència ràpida o bé feu servir la barra de cerca del tauler de navegació superior de Google Ads per trobar la pàgina que esteu cercant.

Si no us agrada un determinat fragment de lloc dinàmic que s'ha creat automàticament, podeu posar-lo en pausa o treure'l. Posar en pausa un fragment de lloc dinàmic impedirà que es difongui, però continuarà estant disponible per si el voleu tornar a activar. En treure un fragment de lloc dinàmic, es traurà completament de manera que no es podrà tornar a difondre més endavant.

1. Al compte de Google Ads, feu clic a la icona Campanyes Campaigns Icon.
  2. Al menú de seccions, feu clic al menú desplegable Recursos.
  3. Feu clic a Recursos.
  4. Feu clic a la capçalera de la targeta de resum Fragment de lloc corresponent al tipus de recurs.
    • Per posar en pausa o treure diversos recursos de fragment de lloc:
      1. Seleccioneu els recursos fent clic a la casella de selecció corresponent.
      2. Feu clic a Posa en pausa o a Treu, a la barra blava que hi ha a la part superior.
    • Per posar en pausa o treure un recurs concret:
      1. Per seleccionar un recurs concret d'una fila, feu clic al menú desplegable que hi ha al costat de l'indicador de color.
      2. Seleccioneu Posa en pausa o Treu.

Tot i que no és recomanable, també podeu desactivar tots els fragments de lloc dinàmics, si cal.

Nota: la capacitat de posar en pausa o de treure recursos de fragment de lloc dinàmic concrets estarà disponible un cop s'hagin actualitzat els fragments de lloc. Més informació sobre l'actualització dels recursos

Enllaços relacionats

Ha estat útil?

Com ho podem millorar?
true
Achieve your advertising goals today!

Attend our Performance Max Masterclass, a livestream workshop session bringing together industry and Google ads PMax experts.

Register now