Opret annoncetilpasning for responsive søgeannoncer

Vigtigt!
  • Fra og med den 30. juni 2022 kan du ikke længere oprette og redigere annoncetilpasninger til udvidede tekstannoncer, da oprettelse af nye udvidede tekstannoncer ikke længere understøttes.
  • Du kan heller ikke længere uploade eller redigere virksomhedsdata til udvidede tekstannoncer.
  • Eksisterende annoncetilpasninger til udvidede tekstannoncer vil fortsat blive vist indtil den 31. maj 2024.
  • Vi anbefaler kraftigt, at du går over til at bruge responsive søgeannoncer.
  • Få flere oplysninger om, hvordan du gør det nemmere at få vist det rette budskab i Søgning.

Annoncetilpasning tilpasser dine annoncer til det, dine potentielle kunder søger efter i realtid. Du kan definere tilpassede attributter, f.eks. produktnavn og -pris, i realtid og skræddersy dine annoncer i stort omfang.

Bemærk! Konfigurationen af annoncetilpasninger til responsive søgeannoncer er anderledes end konfigurationen af annoncetilpasninger til tekstannoncer. I stedet for at bruge ét enkelt tilpasningsfeed med flere forskellige typer annonceindhold og målretningsindstillinger kan du oprette attributter eller uploade dem samlet for din konto og angive de forskellige dele af annonceindholdet direkte i kampagnen, annoncegrupperne og søgeordene. Med disse tilpasninger bruges målretningsindstillingerne for de aktuelle annoncegrupper, kampagner og søgeord. Hvis du allerede har oprettet annoncetilpasninger for virksomhedsdata til tekstannoncer, kan du migrere dem til det format, der skal bruges til responsive søgeannoncer. Få flere oplysninger om, hvordan du konverterer dine annoncetilpasninger til tekstannoncer til annoncetilpasninger til responsive søgeannoncer

I denne artikel kan du læse om, hvordan du opretter annoncetilpasninger til responsive søgeannoncer. Der er 4 trin til implementering af annoncetilpasning for responsive søgeannoncer:

1. Åbn dine virksomhedsdata.
  2. Opret annoncetilpasningen (definer annonceattributterne). Dette er den måde, du kategoriserer den dynamiske tekst på.
  3. Angiv attributoplysninger (tildel værdier på de relevante niveauer). Dette er den faktiske tekst, der vises.

Bemærk! Hvis du ikke tilføjer værdier, kan den responsive søgeannonce med annoncetilpasning ikke gennemgås.

4. Tilpas annonceteksten (indsæt annoncetilpasningen i den responsive søgeannonce).

Vejledning

1. Åbn dine virksomhedsdata

Grafik, der viser dig de første fire trin til implementering af annoncetilpasning til responsive søgeannoncer.

Bemærk! Nedenstående vejledning er en del af den nydesignede Google Ads-brugeroplevelse. Hvis du vil bruge det forrige design, skal du klikke på ikonet "Udseende" og vælge Brug det forrige design. Hvis du bruger den forrige version af Google Ads, kan du gennemgå oplysningerne på oversigtskortet eller bruge søgefeltet i det øverste navigationspanel i Google Ads for at finde den side, du søger efter.

Det første trin er at åbne dine virksomhedsdata.

1. Klik på ikonet Værktøjer Tools Icon på din Google Ads-konto.
  2. Klik på Virksomhedsdata.
  3. Klik på Annoncetilpasningsattributter.
  4. Klik på plusknappen .

ÅBN PÅ MIN KONTO

2. Opret tilpasningen (definer annonceattributterne)

Tilføj derefter de individuelle oplysninger om annoncen, som du vil tilpasse. Disse oplysninger kaldes "attributter" og kan bruges på hele din konto.

Du kan vælge at tilføje attributter individuelt eller uploade flere attributter ad gangen fra et regneark, når de er oprettet individuelt i Google Ads.

Bemærk! Hvis du vælger at uploade flere attributter fra et regneark, skal de kun oprettes individuelt én gang i Google Ads.

Opret attributter individuelt

Tilføj attributter

1. Navngiv det indhold, du vil tilpasse, i feltet "Attribut".
    • Hvis du tilpasser navnet på et produkt, kan du skrive noget i stil med "Produkt". Navnet kan være, hvad der passer dig bedst.
  2. Vælg "Datatype", som bestemmer formateringen af den tekst, du tilpasser. Se de optimale løsninger for formatering nedenfor.
    • Hvis du tilpasser prisen på dit produkt, skal du vælge Pris som datatype.
    • Bemærk! Vi anbefaler, at du angiver datatyper, så gennemgangen og godkendelsen i systemet bliver hurtigere og bedre, og så du undgår forsinkelser af annoncevisningen.
  3. Klik på plusknappen for at tilføje yderligere attributter.
  4. Klik på Opret for at oprette disse attributter.

Optimale løsninger for datatype

Datatype Anvendes almindeligvis til Tilladte tegn Eksempel på værdi
Tekst Produktnavn Ethvert bogstav, tal eller symbol Vandresko
Pris Pris Ethvert tal (inkl. decimaler) og gyldigt valutategn 250 DKK
Tal Lageroptælling Ethvert tal (inklusive decimaler) 11 eller 11,5
Procent Sats (rabatprocent/rentesats) Ethvert tal (inklusive decimaler) og procenttegn 35 %
Bemærk! Attributnavne må ikke starte med en understregning (_) eller indeholde symboler, tegnsætning eller specialtegn, f.eks. Wingdings, pile, lodrette streger eller andre symboler. Brug af specialtegn kan medføre, at dine annoncer afvises. Eksempelvis: -, <3, =>, <=, ⇐, ⇍, ->, ⇒, », :-), :), ∞, ⋇, Ξ, ****, |, +, -, /, *, (, ), [, ], {, }, “, \, •, ‘, =, :, $, \\, etc.

Slet attributter

Bemærk! Nedenstående vejledning er en del af den nydesignede Google Ads-brugeroplevelse. Hvis du vil bruge det forrige design, skal du klikke på ikonet "Udseende" og vælge Brug det forrige design. Hvis du bruger den forrige version af Google Ads, kan du gennemgå oplysningerne på oversigtskortet eller bruge søgefeltet i det øverste navigationspanel i Google Ads for at finde den side, du søger efter.

Du kan slette en attribut i dit virksomhedsfeed. Hvis du sletter en attribut, fjernes den fra alle kampagner.

1. Klik på ikonet Værktøjer Tools Icon på din Google Ads-konto.
  2. Klik på Virksomhedsdata.
  3. Vælg tilpasningen med den attribut, du vil slette. Se efter "Annoncetilpasningsdata" i kolonnen "Type".
  4. Markér feltet ud for de attributter, du vil fjerne.
  5. Klik på Rediger og derefter på Fjern.

Upload flere attributter fra et regneark

Bemærk! Nedenstående vejledning er en del af den nydesignede Google Ads-brugeroplevelse. Hvis du vil bruge det forrige design, skal du klikke på ikonet "Udseende" og vælge Brug det forrige design. Hvis du bruger den forrige version af Google Ads, kan du gennemgå oplysningerne på oversigtskortet eller bruge søgefeltet i det øverste navigationspanel i Google Ads for at finde den side, du søger efter.
  1. Klik på ikonet Værktøjer Tools Icon på din Google Ads-konto.
  2. Klik på rullemenuen Massehandlinger i sektionsmenuen.
  3. Klik på Uploads.
  4. Klik på plusknappen .
  5. Klik på Download eksempelskabelonen for at se, hvilke data der skal medtages. Lad række 8 til 12 under kolonne A til C i skabelonen være tom.
  6. Vælg kilden til din fil fra et regneark eller Google Sheets.
  7. Tilføj dine attributter. Bemærk, at der maks. kan oprettes 40 annoncetilpasningsattributter.
    • Angiv navnet på attributten i kolonnen "Attribute".
    • Angiv det tegnformat, din attribut bruger, i kolonnen "Data type".
    • Angiv den værdi, der vises for din attribut i kolonnen "Account value".
  8. Opret værdier (dette er blot et eksempel på nogle af de værdier, du kan tilføje):
    • Angiv navnet på kampagnen i kolonnen "Campaign".
    • Angiv annoncegruppen i kolonnen "Ad group".
    • Angiv søgeordet i kolonnen "Keyword".
    • Angiv tilpasningens navn i kolonnen "Customizer:Name".
    • Angiv tilpasningsantallet i kolonnen "Customizer:Count".
    • Angiv tilpasningsprocenten i kolonnen "Customizer:Percent".
    • Angiv tilpasningsprisen i kolonnen "Customizer:Price".
  9. Hvis du vil fjerne eksisterende værdier for at tildele standardværdier, skal du føje "remove_value" til "Kontoværdi" eller den relevante tilpassede kolonne. Dette vil medføre, at tilpasningen viser standardværdien.
Bemærk! Når det gælder tilpasninger på søgeords- eller annoncegruppeniveau, skal både kolonnen "Ad group" og kolonnen "Campaign" være udfyldt. I stedet for at angive navne i kolonnerne "Ad group" og "Campaign" kan du vælge at bruge annoncegruppe-id. Hvad værdier angår, skal du sørge for at angive præfikset "Customizer:" foran navnet i kolonnen "Attribute". Da attributten i dette eksempel er "Name", skal kolonneoverskriften for værdierne være "Customizer:Name".

Planlæg en masseupload

Bemærk! Nedenstående vejledning er en del af den nydesignede Google Ads-brugeroplevelse. Hvis du vil bruge det forrige design, skal du klikke på ikonet "Udseende" og vælge Brug det forrige design. Hvis du bruger den forrige version af Google Ads, kan du gennemgå oplysningerne på oversigtskortet eller bruge søgefeltet i det øverste navigationspanel i Google Ads for at finde den side, du søger efter.
  1. Klik på ikonet Værktøjer Tools Icon på din Google Ads-konto.
  2. Klik på rullemenuen Massehandlinger i sektionsmenuen.
  3. Klik på Uploads.
  4. Klik på Tidsplaner og derefter på plusknappen .
  5. Vælg en kilde under "Kilde", upload filen, og vælg "Frekvens" og "Tidspunkt" for masseuploaden.
  6. Klik på Gem.

3. Angiv attributoplysninger (tildel værdier på de relevante niveauer)

Når du har oprettet attributten, kan du tilføje indholdet til din tilpasning. Dette er den tekst, pris eller det antal, der vises i dine annoncer. Vær opmærksom på, at indholdet skal gennemgå processen for annoncegodkendelse.

Hvis du vil konfigurere indhold for hele din konto, skal du opdatere kolonnen "Kontoværdi":

Det er vigtigt at tilføje værdier, da responsive søgeannoncer, der ikke har en tilpasset værdi, ikke kan gennemgås.
  1. Hold markøren over kolonnen "Kontoværdi", og klik på blyantikonet Rediger.
  2. Angiv den tekst, der skal vises i de annoncer, der bruger denne tilpasning.
  3. Klik på Gem.

Du kan tilpasse dette indhold yderligere til forskellige kampagner (svarer til annoncegrupper og søgeord):

1. Vend tilbage til siden Kampagner.
  2. Klik på kolonneikonet Et billede af Google Ads-kolonneikonet.
  3. Åbn Annoncetilpasningsattributter, og markér afkrydsningsfeltet ud for de tilpasningsattributter, du vil redigere.
    • Hvis du f.eks. har oprettet en attribut med navnet "Pris", skal du vælge Pris.
  4. Klik på Anvend.
  5. Den attribut, du har oprettet, vises som en kolonne for alle søgekampagner.
  6. Rediger attributten for at tilpasse teksten til hver kampagne ved at vælge "Brug tilpasset værdi". "Brug nedarvet værdi" er valgt som standard, hvilket betyder, at den værdi, du har angivet på kontoniveau, bruges til alle kampagner.
    • Hvis du har oprettet en attribut for udsalgspris, skal du angive udsalgsprisen for det produkt, der annonceres for i hver kampagne.
Bemærk! I forbindelse med responsive søgeannoncer bruger tilpasningerne målretningsindstillingerne i denne rækkefølge: Søgeord, annoncegruppe, kampagne, konto og standardværdi. Standardværdien bruges i tilfælde af, at din annoncetilpasning ikke vises, eller at teksten overskrider tegnbegrænsningen.

4. Tilpas annonceteksten (indsæt annoncetilpasningen i den responsive søgeannonce)

Bemærk! Nedenstående vejledning er en del af den nydesignede Google Ads-brugeroplevelse. Hvis du vil bruge det forrige design, skal du klikke på ikonet "Udseende" og vælge Brug det forrige design. Hvis du bruger den forrige version af Google Ads, kan du gennemgå oplysningerne på oversigtskortet eller bruge søgefeltet i det øverste navigationspanel i Google Ads for at finde den side, du søger efter.

Nu, hvor du har oprettet tilpasningen, kan du bruge den til at tilpasse dine annoncer.

1. Klik på ikonet Kampagner Campaigns Icon på din Google Ads-konto.
  2. Klik på rullemenuen Kampagner i sektionsmenuen.
  3. Klik på Annoncer.
  4. Klik på plusknappen , og vælg Responsiv søgeannonce.
  5. Indtast en krøllet parentes (dvs. "{") på det sted i annonceteksten, hvor der skal vises en tilpasning. Grafik, der viser dig, hvordan du indtaster en krøllet parentes på det sted i din annonce, hvor der skal vises en annoncetilpasning.
  6. Vælg Annoncetilpasning på rullemenuen.
  7. Vælg den attribut, der skal vises i denne del af din annoncetekst. Grafik, der viser dig, hvordan du vælger den attribut, der skal vises i denne del af din annoncetekst.
  8. Angiv en standardværdi for tilpasningen, hvis du vil angive, hvilken tekst der skal vises, når der ikke er noget, der aktiverer tilpasningen.
  9. Klik på Anvend.