Opret annoncetilpasning til tekstannoncer

Vigtigt!
  • Fra og med den 30. juni 2022 kan du ikke længere oprette og redigere udvidede tekstannoncer.
  • Eksisterende udvidede tekstannoncer vises fortsat, og du får også stadig vist rapporter om deres effektivitet.
  • Du kan stadig sætte dine udvidede tekstannoncer på pause og genoptage dem, eller du kan fjerne dem, hvis det er nødvendigt.
  • Vi anbefaler kraftigt, at du overgår til responsive søgeannoncer.
  • Få flere oplysninger om denne ændring af udvidede tekstannoncer

Annoncetilpasning tilpasser i realtid dine annoncer til potentielle kunders specifikke kontekst, f.eks. hvad de søger efter, hvor de søger, hvilken enhed de bruger, og hvornår de får vist din annonce.

I denne artikel kan du læse om, hvordan du opretter annoncetilpasning til tekstannoncer. Du kan også oprette annoncetilpasning til responsive søgeannoncer.

Bemærk! Der anvendes et andet format for annoncetilpasning til responsive søgeannoncer.

Vejledning

1. Åbn dine virksomhedsdata

Det første trin er at åbne dine virksomhedsdata.

1. Log på din Google Ads-konto.
  2. Klik på værktøjsikonet Google Ads | værktøjer [ikon].
  3. Vælg Virksomhedsdata under "Flere værktøjer".

ÅBN PÅ MIN KONTO

2. Opret en annoncetilpasning

Derefter skal du oprette en annoncetilpasning og tilføje oplysninger om, hvad du vil tilpasse. Disse oplysninger kaldes "attributter".

1. Klik på plusknappen .
  2. Vælg Annoncetilpasningsdata for tekstannoncer.
  3. Download skabelonen ved at klikke på Skabelon for annoncetilpasningsdata (download CSV-fil).
    1. Angiv oplysninger i de tre typer kolonner i regnearket for at vælge, hvordan tilpasningen skal fungere:
      • Ad content: Dette er det indhold, der vises i din annoncetekst. Du kan frit navngive disse kolonner. Brug parenteser til at angive tegnene eller attributtypen for dette indhold, f.eks. tal, tekst, dato eller pris. Brug tabellen Attributtyper som reference, når du færdiggør dit annonceindhold.
      • Duration og Device: Disse kolonner bruges til at fastslå, hvornår dine annoncer skal køres, hvilke enheder de skal vises på og andre præferencer. Navngiv kolonnerne ved hjælp af standardlisten over attributter.
      • Targeting: Disse kolonner bestemmer, hvad der aktiverer din annoncetilpasning, og hvilke kampagner og annoncegrupper de påvirker. Du kan lade nogle af disse kolonner stå tomme, hvis du ikke vil have, at de påvirker, hvor din tilpasning vises. Vælg en af disse målretningsattributter.

Eksempel

Model (tekst)

Kapacitet (number)

Type (text)

Startpris (price)

Udsalget_slutter (dato)

Målkampagne

Målrettet annoncegruppe

Sted, der målrettes mod

Målrettet søgeord

ProWhip 300

5

med vippehoved

1.990 DKK

2014/05/15 20:00:00

ProWhip-kampagne

ProWhip 300-annoncegruppe

København

Røremaskiner til erhvervsbrug

ProWhip 300

7

med skålløft

3.990 DKK

2014/05/31 20:00:00

ProWhip-kampagne

ProWhip X-annoncegruppe

Danmark

Luksusrøremaskine

2. Konverter regnearket til en CSV-fil, når du har angivet alle kolonneoplysninger.
    3. Navngiv tilpasningen på din Google Ads-konto, klik på Vælg en fil fra din computer, og vælg det regneark, du har oprettet.
    4. Klik på Anvend.
    5. Du kan nu se den nye tilpasning i dine virksomhedsdata. Klik på tilpasningen for at se de oplysninger, du har tilføjet.
  4. Klik på muligheden Vælg en fil fra din computer i nærheden af blyantikonet Blyantikon/redigeringsikon.
Tip!
  • Sørg for, at teksten i kolonnerne "Målkampagne" og "Målrettet annoncegruppe" matcher navnene på annoncegrupperne og kampagnerne på din konto. Hvis de ikke stemmer overens, uploades dine data ikke.
  • Det er bedst at undgå mellemrum i kolonneoverskrifterne.
  • Sørg for, at kolonnenavnene for standardattributterne og målretningsattributterne matcher de angivne navne.

3. Placer en tilpasning i din annoncetekst

Nu, hvor du har oprettet en tilpasning, kan du tilpasse dine annoncer.

1. Klik på Annoncer og udvidelser i panelet til venstre, og vælg Annoncer. Du kan også oprette en annonce i den kampagne og annoncegruppe, som annoncetilpasningen er målrettet mod.
  2. Vælg en allerede oprettet annonce, der skal redigeres, ved at klikke på blyantikonet Blyantikon/redigeringsikon.
  3. Indtast en krøllet parentes (dvs. "{") på det sted i annonceteksten, hvor der skal vises en tilpasning.
  4. Vælg Annoncetilpasning i rullemenuen.
  5. Vælg den specifikke tilpasning, du vil vise i denne del af annonceteksten.
  6. Du skal bruge følgende format til tilpasninger i krøllede parenteser: "{=Navn på tilpasning.Navn på kolonne/attribut}". Du kan vælge tilpasninger i rullemenuen eller manuelt angive navnet på tilpasningen og attributterne i dette format.
Her er et eksempel på, hvordan din annonce kan se ud med al den tekst, der tilpasses, fremhævet med gult:
Røremaskine fra CookieKing
Annonce www.example.com
15 % rabat på røremaskiner i vores butik i Odense. Tilbuddet slutter 1/6.

4. Rediger din annoncetilpasning

Du kan redigere tilpasningsoplysningerne i dine virksomhedsdata.

1. Klik på værktøjsikonet Google Ads | værktøjer [ikon], og klik derefter på Virksomhedsdata under "Flere værktøjer".
  2. Vælg den annoncetilpasning, du vil redigere. Find "Annoncetilpasningsdata" i kolonnen "Type".
  3. Hvis du vil redigere rækker, skal du klikke på den celle, du vil opdatere.
  4. Du kan tilføje nye rækker ved at klikke på plusknappen og angive oplysninger i felterne for dine eksisterende attributter.
  5. Klik på Indstillinger, og åbn sektionen Attributter for at tilføje nye kolonner. Du kan kun tilføje nye målretningsattributter ved at oprette en ny tilpasning.
  6. Klik på Tidsplaner og derefter på muligheden Ny tidsplan for at lægge en tidsplan for tilføjelse af nye attributter. Vælg en kilde på rullelisten, og udfyld sektionerne med kildewebadresse, brugernavn og adgangskode. Vælg en frekvens på rullelisten.
  7. Klik på Gem.

5. Specifikationer for tilpasningsdata

Når du opretter eller updaterer annoncetilpasningsdata, kan du bruge attributter og sprogkoder efter behov som en hjælp til oprettelse af annoncetilpasningen.

Sprogkoder
Sprog Kode
Arabisk ar
Bulgarsk bg
Catalansk ca
Kinesisk (Kina) zh-CN
Kinesisk (Hong Kong) zh-HK
Kinesisk (Taiwan) zh-TW
Kroatisk hr
Tjekkisk cs
Dansk da
Hollandsk nl
Engelsk (Australien) en-AU
Engelsk (UK) en-GB
English (US) en-US
Estisk et
Filippinsk fil
Finsk fi
Fransk fr
Tysk de
Græsk el
Hebræisk iw
Hindi hi
Ungarsk hu
Indonesisk id
Italiensk it
Japansk ja
Koreansk ko
Lettisk lv
Litauisk lt
Malajisk ms
Norsk no
Polsk pl
Portugisisk (Brasilien) pt-BR
Portugisisk (Portugal) pt-PT
Rumænsk ro
Russisk ru
Serbisk sr
Slovakisk sk
Slovensk sl
Spansk (Europa) es
Spansk (Latinamerika) es-419
Svensk sv
Thailandsk th
Tyrkisk tr
Ukrainsk uk
Vietnamesisk vi
Attributtyper (for tilpassede attributter)
Attributtype Anvendes almindeligvis til Tilladte tegn Eksempel på værdi
tekst Produktnavn Ethvert bogstav, tal eller symbol Vandresko
tal Lageroptælling Ethvert heltal 11
pris Pris Ethvert tal (inkl. decimaler) og gyldigt valutategn $24.99
dato Tidsstempel åååå/MM/dd tt:mm:ss 2014/08/14 17:01:00
Bemærk! Attributnavne må ikke indeholde mellemrum, symboler, tegnsætning eller specialtegn, f.eks. Wingdings, pile, lodrette bjælker eller andre symboler. Brug af specialtegn, f.eks. <3, =>, <=, ⇐, ⇍, ->, ⇒, », :-), :), ∞, ⋇, Ξ, **** og |, kan medføre afvisning af dine annoncer.
Standardattributter
Attribut Funktion Accepterede værdier
Foretrukken enhed Begrænser en datarække til annoncer, der vises på smartphones (ikke tablets eller computere). mobile eller all
Planlægning De dage og tidspunkter i ugens løb, hvor din annoncetilpasser skal vises. Dag, starttidspunkt - sluttidspunkt. Hvis du vil lægge en tidsplan for tidsrummet fra kl. 9.00 til kl. 17.00 om mandagen, skal du angive Monday, 09:00 AM - 05:00 PM. Hvis du vil lægge en tidsplan for flere dage, skal du adskille dagene med semikolon. Du kan f.eks. lægge en tidsplan for mandag og tirsdag som følger: Monday, 09:00 AM - 05:00 PM; Tuesday, 09:00 AM - 05:00 PM.
Startdato Visningen af feedelementet starter på denne dato. åååå/mm/dd tt:mm:ss (24-timers-format)
Slutdato Visningen af feedelementet ophører på denne dato. åååå/mm/dd tt:mm:ss (24-timers-format)
Tilpasset id Entydig id-værdi for en række data. Google Ads giver hver række en værdi ("Vare-id"), men du kan oprette dine egne brugerdefinerede id-værdier, som Google Ads kan genkende. Enhver kombination af bogstaver og tal
Begrænsning for målrettet sted Den type målretning, som anvendes på de steder, der er angivet i "Målrettet sted". Fysisk placering eller en tom celle
Målretningsattributter
Attribut Funktion Accepterede værdier
Målrettet søgeord Det søgeord, der skal aktivere denne række. Søgeord med matchtypeformatering (f.eks. [blomster] for eksakt match). Få flere oplysninger om valgmuligheder for søgeordsmatchning
Tekst til målrettet søgeord Det søgeord, der skal aktivere denne række. Dette søgeord har den matchtype, der er angivet i kolonnen "Matchtype til målrettet søgeord". Søgeord uden matchtypeformatering
Matchtype til målrettet søgeord Den matchtype der skal anvendes på det tilsvarende søgeord i kolonnen "Målrettet søgeordtekst". broad eller phrase eller exact
Målrettet annoncegruppe Den annoncegruppe, som denne rækkes data skal bruges til. Eksisterende annoncegruppenavne
Målrettet kampagne Den kampagne, som denne rækkes data skal bruges til. Eksisterende kampagnenavne
Målrettet sted Det sted der skal udløse denne række, når det matcher brugerens sted eller interesseområde. Navnet på stedet på et hvilket som sprog
Begrænsning for målrettet sted Den type målretning, som anvendes på de steder, der er angivet i "Målrettet sted". Fysisk placering eller en tom celle