Crear personalitzadors d'anuncis per a anuncis de cerca responsius

Important
  • A partir del 30 de juny de 2022 ja no podreu crear ni editar personalitzadors d'anuncis per als anuncis de text ampliat, perquè es deixarà d'admetre la creació d'anuncis de text ampliat.
  • Tampoc no podreu penjar ni editar les dades de l'empresa per als anuncis de text ampliat.
  • Els personalitzadors d'anuncis existents per als anuncis de text ampliat es continuaran difonent fins al 31 de maig de 2024.
  • Us recomanem que feu la transició als anuncis de cerca responsius.
  • Obteniu més informació sobre com podeu fer que sigui més fàcil mostrar el missatge adequat a la Cerca.

Els personalitzadors d'anuncis adapten els anuncis a escala segons el que els clients potencials cerquen en temps real. Podeu definir atributs personalitzats, com ara el nom i el preu dels productes, en temps real i adaptar els anuncis a escala.

Nota: en el cas dels anuncis de cerca responsius, la configuració dels personalitzadors d'anuncis és diferent de la dels anuncis de text. En lloc d'utilitzar un únic feed de personalitzadors amb diverses parts del contingut de l'anunci i de la configuració de la segmentació, podeu crear atributs o penjar-los de manera massiva al compte i definir les parts de contingut de l'anunci directament a la campanya, als grups d'anuncis i a les paraules clau. Aquests personalitzadors faran servir la configuració de segmentació dels grups d'anuncis, de les campanyes i de les paraules clau en què es mostren. Si ja teniu personalitzadors d'anuncis de dades de l'empresa per als anuncis de text, podeu migrar-los al format que requereixen els anuncis de cerca responsius. Més informació sobre com es poden convertir els personalitzadors d'anuncis per als anuncis de text en anuncis de cerca responsius

Aquest article explica com podeu crear personalitzadors d'anuncis per a anuncis de cerca responsius. La implementació de personalitzadors d'anuncis per a anuncis de cerca responsius consta de 4 passos:

1. Obrir les dades de l'empresa.
  2. Crear un personalitzador d'anuncis (definir els atributs d'anunci). Així és com es categoritzarà el text dinàmic.
  3. Introduir els detalls de l'atribut (assignar els valors als nivells adequats). Aquest és el text real que es mostrarà.

Nota: si no afegiu valors, l'anunci de cerca responsiu amb el personalitzador d'anuncis no es podrà revisar.

4. Personalitzar el text de l'anunci (inserir el personalitzador d'anuncis a l'anunci de cerca responsiu)

Instruccions

1. Obrir les dades de l'empresa

Gràfic que indica el primer dels quatre passos que cal seguir a fi d'implementar personalitzadors d'anuncis per als anuncis de cerca responsius.

Nota: les instruccions de més avall formen part del disseny nou de l'experiència d'usuari de Google Ads. Per utilitzar el disseny anterior, feu clic a la icona "Aparença" i seleccioneu Utilitzeu el disseny anterior. Si feu servir la versió anterior de Google Ads, reviseu el Mapa de referència ràpida o bé feu servir la barra de cerca del tauler de navegació superior de Google Ads per trobar la pàgina que esteu cercant.

El primer pas és obrir les dades de l'empresa.

1. Al compte de Google Ads, feu clic a la icona Eines Tools Icon.
  2. Feu clic a Dades de l'empresa.
  3. Feu clic a Atributs del personalitzador d'anuncis.
  4. Feu clic al botó de més .

OBRE AL MEU COMPTE

2. Crear un personalitzador (definir els atributs d'anunci)

A continuació, afegiu detalls individuals sobre l'anunci que voleu personalitzar. Aquestes dades es coneixen com a "atributs" i es poden utilitzar en tot el compte.

Podeu triar si voleu afegir els atributs individualment o penjar-ne diversos des d'un full de càlcul un cop s'hagin creat individualment a Google Ads.

Nota: si opteu per penjar diversos atributs des d'un full de càlcul, només cal crear-los individualment a Google Ads una vegada.

Crear atributs individualment

Afegir atributs

1. Al camp "Atribut", poseu un nom al contingut que voleu personalitzar.
    • Si personalitzeu el nom d'un producte, podeu introduir alguna cosa com ara "Producte". Aquest nom pot ser el que vulgueu.
  2. Seleccioneu el tipus de dades; això determinarà el format del text que esteu personalitzant. Consulteu les pràctiques recomanades per afegir format a continuació.
    • Si esteu personalitzant el preu del producte, seleccioneu Preu com a tipus de dades.
    • Nota: us recomanem que especifiqueu els tipus de dades perquè el sistema pugui revisar-les i aprovar-les de manera més ràpida i senzilla, i també per evitar retards respecte a quan l'anunci pot començar a difondre's.
  3. Feu clic al botó de més per afegir més atributs.
  4. Feu clic a Crea per crear aquests atributs.

Pràctiques recomanades per afegir format als tipus de dades

Tipus de dades Ús habitual Caràcters permesos Exemple
Text Nom de producte Lletres, nombres o símbols Calçat de muntanya
Preu Cost Nombres (inclosos decimals) i caràcters de moneda vàlids 24,99 €
Número Recompte d'inventari Qualsevol número (inclosos els decimals) 11 o 11,5
Percentatge Percentatge (percentatge de descompte / taxa d'interès) Qualsevol número (inclosos els decimals) i símbol de percentatge 35%
Nota: els noms d'atribut no poden començar per una ratlla baixa (_) ni contenir símbols, signes de puntuació o caràcters especials, com ara símbols del tipus de lletra Wingdings, fletxes o barres verticals, entre d'altres. Utilitzar caràcters especials pot fer que els vostres anuncis es rebutgin. Per exemple: -, <3, =>, <=, ⇐, ⇍, ->, ⇒, », :-), :), ∞, ⋇, Ξ, ****, |, +, -, /, *, (, ), [, ], {, }, “, \, •, ‘, =, :, $, \\, etc.

Suprimir atributs

Nota: les instruccions de més avall formen part del disseny nou de l'experiència d'usuari de Google Ads. Per utilitzar el disseny anterior, feu clic a la icona "Aparença" i seleccioneu Utilitzeu el disseny anterior. Si feu servir la versió anterior de Google Ads, reviseu el Mapa de referència ràpida o bé feu servir la barra de cerca del tauler de navegació superior de Google Ads per trobar la pàgina que esteu cercant.

Podeu suprimir un atribut del feed de la vostra empresa. Suprimir un atribut farà que es tregui de totes les campanyes.

1. Al compte de Google Ads, feu clic a la icona Eines Tools Icon.
  2. Feu clic a Dades de l'empresa.
  3. Seleccioneu el personalitzador que conté l'atribut que voleu suprimir. A la columna "Tipus", cerqueu "Dades del personalitzador d'anuncis".
  4. Marqueu la casella que hi ha al costat dels atributs que voleu treure.
  5. Feu clic a Edita i, tot seguit, a Treu.

Penjar diversos atributs des d'un full de càlcul

Nota: les instruccions de més avall formen part del disseny nou de l'experiència d'usuari de Google Ads. Per utilitzar el disseny anterior, feu clic a la icona "Aparença" i seleccioneu Utilitzeu el disseny anterior. Si feu servir la versió anterior de Google Ads, reviseu el Mapa de referència ràpida o bé feu servir la barra de cerca del tauler de navegació superior de Google Ads per trobar la pàgina que esteu cercant.
  1. Al compte de Google Ads, feu clic a la icona Eines Tools Icon.
  2. Al menú de seccions, feu clic al menú desplegable Accions massives.
  3. Feu clic a Pujades.
  4. Feu clic al botó de més .
  5. Feu clic a Baixa la plantilla d'exemple per veure quines dades hi heu d'incloure. A la plantilla, deixeu en blanc les files de la 8 a la 12 corresponents a les columnes de la A a la C.
  6. Seleccioneu la font del fitxer des d'un full de càlcul o des de Fulls de càlcul de Google.
  7. Afegiu els atributs: Tingueu present que hi ha un límit de 40 atributs del personalitzador d'anuncis que es poden crear.
    • A la columna "Attribute" (Atribut), introduïu el nom del vostre atribut.
    • A la columna "Data type" (Tipus de dades), introduïu el format de caràcters que l'atribut utilitza.
    • A la columna "Account value" (Valor del compte), introduïu el valor que es mostrarà per a l'atribut.
  8. Creeu valors. Aquest només és un exemple d'alguns dels valors que podeu afegir:
    • A la columna "Campaign" (Campanya), introduïu el nom de la campanya.
    • A la columna "Ad Group" (Grup d'anuncis), introduïu el nom del grup d'anuncis.
    • A la columna "Keyword" (Paraula clau), escriviu la paraula clau.
    • A la columna "Customizer:Name" (Personalitzador:nom), introduïu el nom del personalitzador.
    • A la columna "Customizer:Count" (Personalitzador:recompte), introduïu el recompte del personalitzador.
    • A la columna "Customizer:Percent" (Personalitzador:percentatge), introduïu el percentatge del personalitzador.
    • A la columna "Customizer:Price" (Personalitzador:preu), introduïu el preu del personalitzador.
  9. Si voleu treure els valors existents per assignar els valors predeterminats, heu d'afegir "remove_value" a la columna "Valor del compte" o la ccolumna de personalitzador adequada. D'aquesta manera, el personalitzador mostrarà el valor predeterminat.
Nota: per als personalitzadors al nivell de paraula clau i de grup d'anuncis, heu de tenir les columnes "Ad group" i "Campaign" emplenades. Una alternativa als noms "Ad group" i "Campaign" seria utilitzar "Ad group ID". Assegureu-vos d'afegir el prefix "Customizer:" al nom de la columna d'atribut. En el nostre exemple, com que el nom és l'atribut, la capçalera de la columna de valors ha de ser "Customizer:Name".

Programar una pujada massiva

Nota: les instruccions de més avall formen part del disseny nou de l'experiència d'usuari de Google Ads. Per utilitzar el disseny anterior, feu clic a la icona "Aparença" i seleccioneu Utilitzeu el disseny anterior. Si feu servir la versió anterior de Google Ads, reviseu el Mapa de referència ràpida o bé feu servir la barra de cerca del tauler de navegació superior de Google Ads per trobar la pàgina que esteu cercant.
  1. Al compte de Google Ads, feu clic a la icona Eines Tools Icon.
  2. Al menú de seccions, feu clic al menú desplegable Accions massives.
  3. Feu clic a Pujades.
  4. Feu clic a Programacions i, tot seguit, al botó de més .
  5. A "Font", seleccioneu una font, pengeu el fitxer i seleccioneu "Freqüència" i "Hora" per a la pujada massiva.
  6. Feu clic a Desa.

3. Introduir els detalls de l'atribut (assignar els valors als nivells adequats)

Un cop hàgiu creat l'atribut, podeu afegir el contingut del personalitzador. Es tracta del text, el preu o el número que apareixerà als vostres anuncis. Tingueu en compte que aquest contingut ha de passar pel procés d'aprovació d'anuncis.

Per configurar el contingut de tot el compte, actualitzeu la columna "Account value":

És important afegir valors perquè els anuncis de cerca responsius que no tenen cap valor del personalitzador disponible no es poden revisar.
  1. Passeu el cursor per sobre de la columna "Account value" i feu clic a la icona de llapis Edita.
  2. Introduïu el text que es mostrarà als anuncis que utilitzin aquest personalitzador.
  3. Feu clic a Desa.

Podeu personalitzar més aquest contingut per a diverses campanyes (igual que per a paraules clau i grups d'anuncis):

1. Torneu a la pàgina Campanyes.
  2. Feu clic a la icona de columnes Una foto de la icona de columnes de Google Ads.
  3. Obriu Atributs del personalitzador d'anuncis i marqueu la casella que hi ha al costat dels atributs del personalitzador que voleu editar.
    • Per exemple, si heu creat un atribut anomenat "Preu", seleccioneu Preu.
  4. Feu clic a Aplica.
  5. Veureu l'atribut que heu creat com a columna per a totes les campanyes de cerca.
  6. Editeu l'atribut per personalitzar el text de cada campanya seleccionant "Utilitza el valor personalitzat". De manera predeterminada, la selecció és "Utilitza el valor heretat", que fa servir per a totes les campanyes el mateix valor que heu definit al nivell de compte.
    • Si heu creat un atribut de preu al detall, heu d'introduir el preu al detall del producte anunciat en cada campanya.
Nota: en el cas dels anuncis de cerca responsius, els personalitzadors fan servir la configuració de segmentació en aquest ordre de prioritat: paraula clau, grup d'anuncis, campanya, compte i valor predeterminat. El valor predeterminat s'utilitza en el cas que el personalitzador d'anuncis no es mostri o que el text superi el límit de caràcters.

4. Personalitzar el text de l'anunci (inserir el personalitzador d'anuncis a l'anunci de cerca responsiu)

Nota: les instruccions de més avall formen part del disseny nou de l'experiència d'usuari de Google Ads. Per utilitzar el disseny anterior, feu clic a la icona "Aparença" i seleccioneu Utilitzeu el disseny anterior. Si feu servir la versió anterior de Google Ads, reviseu el Mapa de referència ràpida o bé feu servir la barra de cerca del tauler de navegació superior de Google Ads per trobar la pàgina que esteu cercant.

Ara que ja heu creat el personalitzador, el podeu fer servir per personalitzar els anuncis.

1. Al compte de Google Ads, feu clic a la icona Campanyes Campaigns Icon.
  2. Al menú de seccions, feu clic al menú desplegable Campanyes.
  3. Feu clic a Anuncis.
  4. Feu clic al botó de més i seleccioneu Anunci de cerca responsiu.
  5. Introduïu una clau d'obertura ({) a la part del text de l'anunci en què voleu que es mostri un personalitzador. Gràfic que indica com podeu introduir una clau d'obertura a la ubicació de l'anunci en què voleu que es mostri un personalitzador.
  6. Seleccioneu Personalitzador d'anuncis al menú desplegable.
  7. Seleccioneu l'atribut que voleu mostrar en aquesta part del text de l'anunci. Gràfic que indica com podeu seleccionar l'atribut que voleu que es mostri en aquesta part del text de l'anunci.
  8. Introduïu un valor predeterminat per al personalitzador si voleu especificar quin text es mostrarà quan res no l'activi.
  9. Feu clic a Aplica.

Enllaços relacionats

Ha estat útil?

Com ho podem millorar?
true
Drive Revenue with Optiscore

Want to improve account health and drive business goals? Learn from industry & Google experts on how to drive revenue with the help of Optimization Score & Auto Apply Recommendations.

Register Now