Maak de Shopping Advertising-kennistest

Goed nieuws!

U heeft het studiemateriaal voor de Shopping Advertising-kennistest voltooid. Nu is het tijd om uw kennis te testen.

Over de kennistest

De Shopping Advertising-kennistest behandelt zowel basisprincipes als geavanceerde concepten van adverteren via Shopping, zoals het maken van een Merchant Center-account en datafeed voor producten, en het maken en beheren van Shopping-campagnes. Ter herinnering geven we hier informatie over de kennistest:

• Vragen: de kennistest bestaat uit 63 meerkeuzevragen
  • Tijdslimiet: u heeft 90 minuten om de kennistest te maken
  • Vereiste score: u bent geslaagd als u een score behaalt van 80% of hoger
  • Periode voor het opnieuw maken van de kennistest: als u niet slaagt voor de kennistest, kunt u deze na een dag opnieuw doen
  • Beschikbare talen: Chinees (traditioneel), Chinees (vereenvoudigd), Duits, Engels (VK), Engels (VS), Frans, Indonesisch, Italiaans, Japans, Koreaans, Nederlands, Pools, Portugees, Portugees (Brazilië), Russisch, Slowaaks, Spaans, Spaans (Latijns-Amerika), Thai, Tsjechisch, Turks en Vietnamees

Slagen voor de kennistest

Als u slaagt voor de Shopping Advertising- en de Google Ads Fundamentals-kennistest, ontvangt u uw Google Ads-certificering.

Nadat u een certificering heeft ontvangen, kunt u uw expertise laten zien met een persoonlijk certificaat dat u vanuit uw Academy for Ads-profiel kunt afdrukken.

Klaar om de kennistest te maken in Academy for Ads? Klik op de onderstaande knop en zoek naar het Shopping Advertising-leertraject met 'certificering' in de titel.

Veel succes!