Handleiding voor het instellen van dynamische remarketing voor internet

1. Geef uw type bedrijf op

Als u aan de slag wilt gaan, identificeert u het type bedrijf dat uw producten of services vertegenwoordigt. Het identificeren van het juiste type bedrijf is belangrijk, omdat hiermee het type feed, de aangepaste parameters en advertentielay-outs die u gebruikt, worden bepaald.

Onderwijs

Geef advertenties weer met programmadetails, zoals studiemogelijkheden en locaties.

Vluchten

Geef advertenties weer met vluchtgegevens, zoals bestemmingen en tarieven.

Hotels en vakantiewoningen

Geef advertenties weer met hotel- en verhuurdetails, zoals locaties en sterbeoordelingen.

Vacatures

Geef advertenties weer met vacaturegegevens, zoals functies en salarissen.

Lokale aanbiedingen

Geef advertenties weer met aanbiedingsgegevens, zoals beschrijvingen en prijzen.

Onroerend goed

Geef advertenties weer met gegevens over onroerend goed, zoals namen en prijzen vermelden.

Detailhandel

Geef advertenties weer met productgegevens, zoals afbeeldingen en prijzen van producten.

Reizen

Geef advertenties weer met de details van reizen, zoals bestemmingen en prijzen.

Anders (aangepaste optie)

Geef advertenties weer met gegevens over producten of services, zoals beschrijvingen en prijzen.