Määritysopas: Dynaaminen uudelleenmarkkinointi verkossa

1. Ilmoita liiketoimintasi tyyppi

Aloita ilmoittamalla liiketoiminnan tyyppi, joka edustaa parhaiten tarjoamiasi tuotteita tai palveluja. Liiketoiminnan tyypin valitseminen oikein on ratkaisevan tärkeää, koska se määrittelee syötetyypin, muokatut parametrit ja mainosasettelut, joita käytät.

Koulutus

Voit näyttää mainoksia, joissa näytetään koulutusohjelmien tietoja, kuten opiskelualoja ja sijainteja.

Lennot

Voit näyttää mainoksia, joissa näytetään lentojen tietoja, kuten määränpäitä ja hintoja.

Hotellit ja vuokra-asunnot

Voit näyttää mainoksia, joissa näytetään hotellien ja vuokra-asuntojen tietoja, kuten sijainteja ja tähtiarvioita.

Työpaikat

Voit näyttää mainoksia, joissa näytetään työpaikkojen tietoja, kuten työtehtäviä ja palkkoja.

Paikalliset tarjoukset

Voit näyttää mainoksia, joissa näytetään tarjousten tietoja, kuten kuvauksia ja hintoja.

Kiinteistöala

Voit näyttää mainoksia, joissa näytetään kiinteistöjen tietoja, kuten ilmoitusten nimiä ja hintoja.

Vähittäiskauppa

Voit näyttää mainoksia, joissa näytetään tuotetietoja, kuten tuotteiden kuvia ja hintoja.

Matkailu

Voit näyttää mainoksia, joissa näytetään matkojen tietoja, kuten kohteita ja hintoja.

Muu (muokattu vaihtoehto)

Voit näyttää mainoksia, joissa näytetään tuotteiden tai palveluiden tietoja, kuten kuvauksia ja hintoja.