Konfigurationsvejledning til dynamisk remarketing på nettet

1. Identificer din virksomhedstype

Det første, du skal gøre, er at identificere den virksomhedstype, der bedst beskriver dine produkter eller tjenester. Det er meget vigtigt at identificere den rette virksomhedstype, da dette er afgørende for, hvilken type feed, hvilke tilpassede parametre og hvilke annoncelayout du skal bruge.

Uddannelse

Vis annoncer med oplysninger om uddannelsen, f.eks. studieretninger og geografiske placeringer.

Flyrejser

Vis annoncer med oplysninger om flyrejserne, f.eks. destinationer og priser.

Hoteller og lejemål

Vis annoncer med oplysninger om hotellerne og udlejningen, f.eks. geografiske placeringer og antal stjerner.

Jobs

Vis annoncer med oplysninger om jobbene, f.eks. stillingsbetegnelser og løn.

Lokale specialtilbud

Vis annoncer med oplysninger om specialtilbuddene, f.eks. beskrivelser og priser.

Fast ejendom

Vis annoncer med oplysninger om ejendommene, f.eks. en liste med adresser og priser.

Detailhandel

Vis annoncer med oplysninger om produkterne, f.eks. billeder og priser.

Rejser

Vis annoncer med oplysninger om rejserne, f.eks. destinationer og priser.

Anden (tilpasset mulighed)

Vis annoncer med oplysninger om produkterne eller tjenesterne, f.eks. beskrivelser og priser.