Guia de configuració del remàrqueting dinàmic per al web

1. Identificació del tipus d'empresa

Per començar, identifiqueu el tipus d'empresa que millor representi els vostres productes o serveis. Identificar el tipus d'empresa correcte és essencial perquè determina el tipus de feeds, de paràmetres personalitzats i de dissenys d'anunci que utilitzareu.

Ensenyament

Permet mostrar anuncis amb informació detallada del programa, com ara àrees d'estudi i ubicacions.

Vols

Permet mostrar anuncis amb informació detallada de vols, com ara destinacions i preus.

Hotels i lloguers

Permet mostrar anuncis amb informació detallada d'hotels i lloguers, com ara ubicacions i categories per estrelles.

Ofertes de feina

Permet mostrar anuncis amb informació detalla d'ofertes de feina, com ara càrrecs i salaris.

Ofertes locals

Permet mostrar anuncis amb informació detalla d'ofertes, com ara descripcions i preus.

Béns immobles

Permet mostrar anuncis amb informació detallada de béns immobles, com ara noms d'anuncis i preus.

Comerç minorista

Permet mostrar anuncis amb informació detalla de productes, com ara imatges i preus de productes.

Viatges

Permet mostrar anuncis amb informació detalla de viatges, com ara destinacions i preus.

Altres (opció personalitzada)

Permet mostrar anuncis amb informació detallada de productes o serveis, com ara descripcions i preus.