Active View

Active View er en teknologi som brukes på YouTube og i visse apper og på visse nettsteder i Displaynettverket, som gjør det mulig å finne ut om en Google Ads-annonse er synlig for potensielle kunder. Ved hjelp av Active View-beregninger kan du få bedre oversikt over hvor ofte annonsene i video- og bannerkampanjene dine vises i plasseringer i apper, på enheter eller på nettsider der folk kan se dem.

Active View-beregningene samsvarer med gjeldende bransjestandarder for måling av synlighet for annonser på nettet. I henhold til retningslinjene fra Media Rating Council er standardene for måling av synlighet for annonser slik:

• En bannerannonse regnes som synlig når minst 50 prosent av annonseområdet vises på skjermen i minst ett sekund.
    • Store bannerannonser som består av minst 242 500 piksler, telles som synlige når minst 30 prosent av annonseområdet vises i minst ett sekund.
  • En videoannonse regnes som synlig når minst 50 % av annonseområdet vises i minst to sekunder på skjermen mens videoen spilles av.