Aktiivinen näkymä

Aktiivinen näkymä on YouTubessa ja tietyillä Display-verkoston sivustoilla ja sovelluksissa käytetty teknologia, jonka avulla Google Ads voi selvittää, onko mainoksesi potentiaalisten asiakkaiden katsottavissa. Aktiivisen näkymän mittareita voidaan hyödyntää Video- ja Display-kampanjoissa. Mittareiden avulla saat käsityksen siitä, miten usein mainoksesi näkyy käyttäjille verkkosivulla, laitteessa tai sovelluksessa.

Aktiivisen näkymän mittarit noudattavat toimialan nykyisiä standardeja, jotka koskevat verkkomainosten näkyvyyden mittaamista. Media Rating Councilin ohjeiden mukaan mainosten näkyvyyden mittaamiseen sovelletaan seuraavia standardeja:

• Display-mainos lasketaan näkyväksi, kun sen pinta-alasta vähintään 50 % näkyy näytöllä ainakin sekunnin ajan.
    • Suuret, vähintään 242 500 pikselin Display-mainokset ovat näkyviä, kun niiden pinta-alasta vähintään 30 % näkyy ainakin sekunnin ajan.
  • Videomainos on näkyvä, kun sen pinta-alasta vähintään 50 % näkyy näytöllä ja videota toistetaan ainakin kaksi sekuntia.