Aktiivinen näkymä

Aktiivinen näkymä on YouTubessa ja tietyillä Display-verkoston sivustoilla ja mobiilisovelluksissa käytetty tekniikka, jonka avulla AdWords voi selvittää, onko mainoksesi potentiaalisten asiakkaiden katseltavissa.

• Näyttömainos tulkitaan katseltavissa olevaksi, kun vähintään 50 % sen pinta-alasta näkyy vähintään yhden sekunnin ajan. Videomainos tulkitaan katseltavissa olevaksi, kun vähintään 50 % sen pinta-alasta näkyy ja videota toistetaan vähintään kaksi sekuntia.
    • Huom. Suuret, vähintään 242 500 pikselin näyttömainokset tulkitaan katseltavissa oleviksi, kun vähintään 30 % niiden pinta-alasta näkyy vähintään yhden sekunnin ajan.
  • Aktiivista näkymää käyttävillä sivustoilla voit käyttää katseltavissa olevaa CPM:ää Display-verkoston kampanjoissa ja määrittää eri hintatarjoussumman sellaisten sivustojen näyttökerroille, joilla mainos näkyy katseltavissa olevassa sijainnissa.
  • Tämä termi voi näkyä tietyissä videoraporttien ja Display-verkoston raporttien sarakkeiden nimissä, kuten Mitattavissa olevat kustannukset, Mitattavissa olevat impr. tai Katseltavissa olevien osuus.
  • Aktiivisen näkymän tiedot ovat verkkomainosten näkyvyyden mittaamista koskevien toimialan standardien mukaisia.
  • Muista, että aktiivinen näkymä antaa tietoa siitä, milloin mainokset ovat katseltavissa, mutta se ei takaa käyttäjän katsovan näyttöä samaan aikaan.

Aiheeseen liittyviä linkkejä

Tietoja näkyvyydestä ja aktiivisen näkymän raportointitiedoista

Hintatarjouksen tekeminen katseltavissa olevista näyttökerroista käyttämällä katseltavissa olevaa CPM:ää