Slik kan du lykkes med Google Ads

Google Ads logo Registrer deg for Google Ads

Det ser ikke ut til at du har noen konto. Du kan registrere deg på egen hånd, eller du kan få personlig tilpasset brukerstøtte fra en Google Ads-ekspert helt kostnadsfritt.

Start nå

Google Ads er Googles program for nettbasert annonsering. Via Google Ads kan du lage nettannonser for å nå ut til folk akkurat når de viser interesse for produktene og tjenestene du tilbyr. Optimaliser annonsen din i alle Googles beholdningskanaler, fastsett et passende budsjett, og mål hvor effektiv annonsen er.

Er internettmarkedsføring nytt for deg? Begynn med den korte introduksjonsveiledningen vår. Legg alt til rette for suksess fra første stund ved hjelp av disse trinnvise veiledningene.

Search ads icon. Finn ut hvordan du drar nytte av AI-løsninger fra Google med Performance Max-kampanjer
Lag effektive kampanjer med søkeannonser
Spor og forbedre resultatene dine

Leter du etter noe mer avansert? Les om de åtte tiltakene for å lykkes med kampanjen din, og se serien vår om anbefalte fremgangsmåter.

Make it mobile-friendly

More than half of Google.com searches are from mobile devices. Get your website and ads mobile-ready.