Näin menestyt Google Adsin avulla

Google Ads logo  Rekisteröidy Google Adsiin

Sinulla ei taida olla vielä tiliä. Voit rekisteröityä itse alta tai saada maksutonta ja personoitua tukea Google Ads ‐asiantuntijalta.

Aloita nyt

Google Ads on Googlen online-mainostusohjelma. Sen avulla voit luoda verkkomainoksia ja tavoittaa ihmisiä juuri silloin, kun he ovat kiinnostuneita tarjoamistasi tuotteista ja palveluista. Voit optimoida mainokset Googlen eri inventaarikanavia varten, valita sopivan budjetin ja mitata helposti mainonnan vaikutuksia.

Onko online-markkinointi sinulle uutta? Aloita tutustumalla lyhyeen aloitusoppaaseemme. Syvenny sitten seuraaviin ohjeisiin, joiden avulla voit varmistaa, että asetukset toimivat hyvin alusta alkaen.

Search ads icon. Katso, miten voit hyödyntää Googlen tekoälyä Maksimitulokset-kampanjoissa
Luo tehokas Hakukampanja
Seuraa ja paranna tuloksiasi

Etsitkö ohjeita edistyneemmille käyttäjille? Katso kahdeksan vaihetta menestyksekkään kampanjan luomiseen ja tutustu parhaisiin käytäntöihin.

Make it mobile-friendly

More than half of Google.com searches are from mobile devices. Get your website and ads mobile-ready.